Předem se omluvám, jestli je to blbost sem dávat, ale docela jsem se u toho pousmál :-)
Však si to zde přečtěte sami.
Facebook neví, co s mrtvými
Facebook neví, co s mrtvými
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Facebook neví, co s mrtvými
Paráda, mám možnost navázat kontakt s mrtvými 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jistě.. Jak facebook zjistí, že jsi živej?
Pokud někdo z tvé rodiny nezná heslo, aby mohly účet zrušit tak musí zaplatit pohřební službě od fb.. Je to krutý, ale tohle už jsem někde řešil
Pokud někdo z tvé rodiny nezná heslo, aby mohly účet zrušit tak musí zaplatit pohřební službě od fb.. Je to krutý, ale tohle už jsem někde řešil
je třeba dodat, že tohle řešit je kra**na protože pokud je některý uživatel mrtev...tak žádnou žádost o přátelství asi nepřijme, do žádné skupiny nevstoupí atd. a po nějakém tom týdnu nečinnosti se mu účet auto-zruší
...........................................................................................
za pár let stejně po fcb neštěne ani pes, je to jen další rychlokvasící sociální síť, která způsobuje lidem obezitu
...........................................................................................
za pár let stejně po fcb neštěne ani pes, je to jen další rychlokvasící sociální síť, která způsobuje lidem obezitu
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Nesouhlasím. Neříkám, že FB je super, ale lidi si ho zamilovali. Ten se nezruší. A nejde o to, jestli nějaké přátelství mrtvý přijme či ne, nýbrž o nabídky jeho samotného ostatním. Taky by Tvým rodičům nebylo příjemný kdyby si zemřel a přislo jim na facebook, že se s nima chceš dát do kontaktu, kapišto ? A fb nemá žádnou auto-mazací schopnost. Rok jsem na něm nebyl, teď ze srandy zapl a žádný problém.
A nejde o to, jestli nějaké přátelství mrtvý přijme či ne, nýbrž o nabídky jeho samotného ostatním.
Takže v tom článku píšou celou dobu o falešných profilech? Se mi nezdá.
FB sám nabízí Tvou osobu ostatním kontaktů, kteří jsou přátelé s Vašimi přáteli, ale vy s nima ještě ne - tak jim Vás nabízí. Viz:
Například. Pepa je v přátelství s Hankou. Hanka zase s Markem. Tak fb bude nabízet Pepovi nabídku od Marka a naopak. Prostě spojuje lidi.
a ten dále necirkuloval algoritmy této sociální sítě a nenabízel například mrtvého k navázání přátelství.
Například. Pepa je v přátelství s Hankou. Hanka zase s Markem. Tak fb bude nabízet Pepovi nabídku od Marka a naopak. Prostě spojuje lidi.
Jo takhle je to myšleno, já myslel, že ten mrtvý posílá žádosti. 

Facebook neví, co s mrtvými - to ani vrahové, možná naložit do kyseliny a v sudu svrhnout do přehrady ... 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Naložil bys do kyseliny ty mrtvý nebo ten facebook? : )
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je problém vlastně všech účtů na internetu, i na fórech jsou "mrtvé duše" tzn. účty, které byly aktivní a nyní již nikoliv.
S tím se potýká jak ICQ, tak Skype apod. , jenže jim to může být v celku jedno, protože účty nezabírají takové místo, prostředky a systémový čas, jak je například tuna fotek, profil a videa na Facebooku od někoho, kdo už tam není.
S tím se potýká jak ICQ, tak Skype apod. , jenže jim to může být v celku jedno, protože účty nezabírají takové místo, prostředky a systémový čas, jak je například tuna fotek, profil a videa na Facebooku od někoho, kdo už tam není.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4740
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6330
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”