Ahoj všem, byl mi přidělen úkol koupit Tv kartu do stolního Pc. Mohu poprosit o nějakou konkrétní kartu do PCI? Cena 2000+-
Díky
Jakou TV kartu??
Jakou TV kartu??
AMd Athlon 64 X2 4200+@4800+ ,Gigabyte Ga-MA69VM-S2,2x2 a 2x1 Ram A-Data, 400 Gb Seagate+640Gb Samsung, ATI HD3850/512, Seasonic 500W.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakou TV kartu??
Rozhodně bych se podíval po kartách od AVERu. Mám USB tuner a můžu jen chválit
A nejsem sám, kdo si je pochvaluje. Záleží,co od své karty požaduješ. Pouze digitál nebo kombinaci s analogem apod.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Můžeš hodit odkaz, jakou máš od toho AVERu??
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Naopak já mám zase s Averem negativní zkušenost, k NTB jsme zdarma obdrželi jako dárek Aver TV Volar HD PRO, které jsem se celé odpoledne marně snažil zprovoznit. Neustálou hlášku "zařízení není připraveno" vidím doteď, zkoušeno na 2 NTB a jednom stoláku a to jsem s tím dělal opravdu psí kusy, bohužel bez úspěchu. Teď tedy leží v koutě. Nerad bych vrhal stín, ale asi záleží na kusu.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já a spousta známých na mé doporučení jsme koupili AVerTV Hybrid Volar HX a maximální spokojenost. Je ale externí do USB. Jinak pokud se pro něj rozhodneš, tak nekupuj tu verzi Win7 Starter. Je bez dálkového ovladače a AV kabelu a cena by se měla pohybovat daleko níž než standardní balení AVerTV Hybrid Volar HX, ale není tomu tak. Bohužel ještě tehdy jsemjej kupoval za nějakých 1100 Kč a teď je kolem 1600 Kč
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3176
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14
-
- 7
- 2253
-
od buchtik
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4209
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4084
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”