Vážení, začínám vytvářet svůj web pomocí programu WebSite X5 ver.8 Evolution a vzhledem k tomu, že začínám, potřebuji poradit, kde lze najít typy a návody pro práci. Anebo zda vy nemáte zkušenosti a různé typy pro tento program.
Díky
WebSite X5 v.8 Evolution Vyřešeno
WebSite X5 v.8 Evolution
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WebSite X5 v.8 Evolution
Je to velice intuitivní program i v angličtině. S čím si nevíš rady?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jelikož právě začínám, mám problém a nevím, zda se dá řešit: tab. v Excelu. Potřeboval bych vědět, zda se dají tabulky přenést i s funkcí, např. mám v tabulce určitý vzoreček a chtěl bych ho zachovat i na této web stránce. To je teď nejdůležitější můj problém.
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak toto jsem nikdy nepotřeboval
Osobně moc nevěřím, že to půjde

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Já si to taky myslím, ale za zeptání člověk nic nedá.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I s funkcemi to těžko převedeš.
Protože tabulky vypadají takto
<table>
<tr><td>horní levá buňka</td><td>horní pravá</td></tr>
<tr><td>dolní levá</td><td>dolní pravá</td></tr>
</table>
Jedině pomocí PHP a vkládání proměnných, ale pokud teprve začínáš, raději to nech v tom excelu : )
Protože tabulky vypadají takto
<table>
<tr><td>horní levá buňka</td><td>horní pravá</td></tr>
<tr><td>dolní levá</td><td>dolní pravá</td></tr>
</table>
Jedině pomocí PHP a vkládání proměnných, ale pokud teprve začínáš, raději to nech v tom excelu : )
Tento program mám též zakoupen a udělány svoje stránky v něm. Pokud to bude v mých silách, tak poradím, ale zrovna to s exelem nevím - nepoužívám. Ale tak to zkus - od toho tam je ten zkušební náhled.
Mimochodem - proč v aj? Je to i v čj...
Mimochodem - proč v aj? Je to i v čj...
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z hlediska psaní kódů to nejde. Teda aspoň v thml + css.. Jný jazyky tento uživatel nejspíše nezná
pro Romaine
Tento nástroj používám opravdu hojně, myslím tím náhled. Velice rád přijímám nabídku na zodpovězení dalších otázek spojených s tímto programem. Jak jsem někde četl citát na tomto fóru: Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to! Tak čekám na toho "... kdo o tom neví ..."
Tento nástroj používám opravdu hojně, myslím tím náhled. Velice rád přijímám nabídku na zodpovězení dalších otázek spojených s tímto programem. Jak jsem někde četl citát na tomto fóru: Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to! Tak čekám na toho "... kdo o tom neví ..."

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jde to, ale jak jsem psal přes proměnné v php
Nejsem, až tak zase nejhloupější, ale už samotná věta "jde to, ale přes proměnné v php" je pro mě cesta na měsíc. Budu se prozatím držet samotného programu, až do té doby, než postoupí ve svém poznání o trochu víš. 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli si myslíš, že je učení php jazyku na měsíc tak si to myslíš špatně : )
Zpět na “Programování a tvorba webu”