Co místo Shrinku ve Win. 7 Vyřešeno
Co místo Shrinku ve Win. 7
Mám problém,dřív jsem měl XP a v nich DVD Shrink velmi jsem si na něj zvykl.Teď jsem přešel na Win.7 a v nich DVD Shrink nefunguje.Prosím poradí někdo nějaký alternativní program který by se funkcemy podobal Shriku (ořezání filmu,nahrání JEN filmu bez menu,apod)zkrátka aby se dost Shrinku podobal.Budu velmi vděčný za všechny nápady.Předem dík.Drazor
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co místo Shrinku ve Win. 7
Podívej se na programy DVDFab
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No dobrý ale stále to není ono,Shrink byl lepší, nemá někdo typ na program který by zastal tenhle supr program.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jakou speciální verzi shrinku máš,ale já na w7 64bit normálně funguju.
Jinak tohle na nové filmy taky potřebuješ-shrink je straší vydání a nové nezvládá.http://www.dvdfab.com/en/hd-decrypter.htm
Jinak tohle na nové filmy taky potřebuješ-shrink je straší vydání a nové nezvládá.http://www.dvdfab.com/en/hd-decrypter.htm
Mě taky funguje bez problému na win7 32 bit
drazor:
Zkus DVDShrink spustit v režimu kompatibility, případně (máš-li příslušnou edici) v XP modu.
Zkus DVDShrink spustit v režimu kompatibility, případně (máš-li příslušnou edici) v XP modu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Co místo Shrinku ve Win. 7 Vyřešeno
Shrink funguje,ale nešla mě tan nainstalovat čeština.Po třech pokusech mě to dožralo a vyřešil jsem to úplně jednoduše.Ze starého počítače kde byl Shrink nainstalován jsem vše co bylo ve složce DVD Shrink zkopíroval na CD a pak v Notebooku nakopíroval do složky DVD Shrink.A ejhle program je v češtině a fachá jak má.Dík všem za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5800
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2081