Dobrý den,
prosím moc o radu. Omylem jsem si odstranila Historii procházení (IE 8 ). Nepotřebuji obnovit původní Historii. Jen bych ráda, aby se mi v příkazovém řádku prohlížeče znovu rozbalovala roletka s nabídkou historie....
Předem moc děkuji za radu.
A.
Odstranila jsem v IE 8 historii. Jak obnovím roletku?*
Odstranila jsem v IE 8 historii. Jak obnovím roletku?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 24 črc 2010 13:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Odstraněná historie procházení“.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Odstraněná historie procházení“.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odstranila jsem v IE 8 historii. Jak obnovím roletku?*
Zobrazovat se bude, až bude prohlížeč znovu znát navštívené stránky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A jak toho docílím? V Zabezpečení jsem si totiž zaklikla odstranit Historii a zpátky to dát bohužel nejde. Prošla jsem už různé weby a roletka je stále nefunkční...
Díky.
Díky.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš zaškrtnuto "Neukládat historii" nebo tak něco? BTW IE8 nepoužívám tak nevím jak je to tam konkrétně...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ne, dala jsem si "jen" odstranit historii a ta roletka se mi přestala rozbalovat.
Myslela jsem, že bych mohla přes Nástroje a Možnosti obnovit nastavení IE, ale kamarád tvrdí, že bych tím přišla o veškeré uživatelské změny...
Myslela jsem, že bych mohla přes Nástroje a Možnosti obnovit nastavení IE, ale kamarád tvrdí, že bych tím přišla o veškeré uživatelské změny...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A už tam máš nějakou historii? Jinak se asi nemá co rozbalovat... Viz Žbeky.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Tak já počkám - snad se to znovu bude rozbalovat. Díky moc! (Omlouvám se za hloupý dotaz - s PC mi to nejde).
jinak zobrazení historie je funkčí přes Nástroje->Panely aplikace explorer->Historie(Ctrl+Shift+H)
Základní karta:GA-EX58-UD4P;CPU: Intel Core i7 920 + chladič:COL CoolerMaster Hyper N520;Grafická karta:NVIDIA GeForce GTX 275(Gigabyte);RAM:Tramscent 6GB (3xDDR3 1333);HDD:WD Caviar Black 1TB;Zdroj:SEASONIC zdroj 650W SS650HT;Skříň:CA CoolerMaster Elite 331;Windows7 x64 Ultimate
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3738
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3000
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4044
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”