Chci se zeptat, zda Win7 nemají defaultně nastaveno nějaké komprimování souborů, či jiné kontroly, nebo já neví co ještě...
Když totiž nechám PC stát, stává se, že najednou začne rachotit a blikat HDD, jak když něco dělá. A třeba když tam mám píchnutou flashku, tak i ta začne znenadání silně blikat.
Díky
Neidentifikovatelné procesy ve Win 7 64bit
Neidentifikovatelné procesy ve Win 7 64bit
Naposledy upravil(a) pee.tr dne 10 úno 2011 14:34, celkem upraveno 1 x.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Re: Win 7 64bit - často cosi dělá
Tuším že win7 májí vestavěnou nějakou neustálou defragmentaci disku. http://win.homelinux.com/tag/defragmentace/
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná jen indexuje obsah disku, spuštěný antivir, defragmentace, vir.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Není nic jednoduššího, než si stáhnout Process Monitor http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96645.aspx
a přesvědčit se, který proces pracuje s kterými soubory, klíči registru atd.
a přesvědčit se, který proces pracuje s kterými soubory, klíči registru atd.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
chlapy to je prece windows live, pitome aktualizace, centrum zabezpeceni a ostatni ptakoviny...
a nebo jeste zkus tohle http://www.eset.cz/eset-online-skener ale trva mu to....
No, je to celkem čerstvě nainstalovaný Windows. Děje se to i když to není připojený do sítě. Vir tam tedy ještě nebude a antivir tam také nemám.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Už jsem povypínal co se dalo. Zdálo se mi, že už to nedělá, ale přesto dnes i včera se W7 z ničeho nic rozhodne něco dělat a nemůžu stále přijít na to, co. Rachotí jen se systémovým HDD, pokud dobře vidím (slyším). Ale vždycky (hlavně, když to začne) mi to třeba zastaví obraz při sledování/nahrávání televizního vysílání, což mě dost štve. Pracuje takhle cca minutu nebo dvě a pak utichne.
Žádný vir bych snad mít neměl, před pár dny jsem to nechal kontrolovat. Přikládám snímky, kdyby to někomu něco řeklo.

Žádný vir bych snad mít neměl, před pár dny jsem to nechal kontrolovat. Přikládám snímky, kdyby to někomu něco řeklo.

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
a nemáš na discích nastavenou automatickou komprimaci soubor?
já to u noťasu nastavený měl na všech jednotkách
já to u noťasu nastavený měl na všech jednotkách
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
A kde to prosím tě zjistím? Díky.
Hm, teď se mi to zase začlo sekat. Mám realtivně vykonnej stroj a když tohle nastane, zatěžuje to natolik, že se mi začno úplně sekat. Tantokrát však koukám že se jednalo asi o stahování aktualizací, neboť se objevily na liště (asi 58MB to píše). Ale nevím, jak to přesně funguje, protože, tohle co tu popisuju se většinou děje, když se od PC zvednu a nic nedělám. Když se vrátím a zahýbu myší, většinou ty záhadné operace ustanou (jako třeba teď) a HDD utichne - o to víc je mi to divný, jak bych mohl pohnutím myší ukončit stahování aktualizací.
A i kdyby to byly vždy nějaký ty aktualizace windows (jako že nejsou), to přece neni normální aby pouhé stahování takhle zatěžovalo PC. Protože instalované nejsou, teprve mi je to nabízí, že jsou k dispozici.
Když to shrnu, dalo by se říci, že skoro všechny mé nahrávky mají místa, kde je něco vynecháno, protože došlo k tomu, že PC začlo z nenadání něco dělat a zatížilo se natolik, že nestíhalo. Pokud sedím u compu a něco přitom dělám (stačí lézt po webu), nedochvází k těmto potížím, ale pokud nechám PC chvíli být, začnou dřív nebo později ty záhadné operace probíhat.
Hm, teď se mi to zase začlo sekat. Mám realtivně vykonnej stroj a když tohle nastane, zatěžuje to natolik, že se mi začno úplně sekat. Tantokrát však koukám že se jednalo asi o stahování aktualizací, neboť se objevily na liště (asi 58MB to píše). Ale nevím, jak to přesně funguje, protože, tohle co tu popisuju se většinou děje, když se od PC zvednu a nic nedělám. Když se vrátím a zahýbu myší, většinou ty záhadné operace ustanou (jako třeba teď) a HDD utichne - o to víc je mi to divný, jak bych mohl pohnutím myší ukončit stahování aktualizací.
A i kdyby to byly vždy nějaký ty aktualizace windows (jako že nejsou), to přece neni normální aby pouhé stahování takhle zatěžovalo PC. Protože instalované nejsou, teprve mi je to nabízí, že jsou k dispozici.
Když to shrnu, dalo by se říci, že skoro všechny mé nahrávky mají místa, kde je něco vynecháno, protože došlo k tomu, že PC začlo z nenadání něco dělat a zatížilo se natolik, že nestíhalo. Pokud sedím u compu a něco přitom dělám (stačí lézt po webu), nedochvází k těmto potížím, ale pokud nechám PC chvíli být, začnou dřív nebo později ty záhadné operace probíhat.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já bych to viděl na automatickou indeaci obsahu disku.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo automatická indexace disku se provádí při nečinnosti systému - když se zvedneš od PC
. Nemám win 7 tak nevím kde se to vypíná..

Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8108
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek