zdravím kde prosím stáhnu síťový adapter ethernet na pc windows xp home edition verze 2002 service pack 2
počitač intel(R) celeron(R)
diky moc za odpovědi
síťový adapter ethernet
-
- Pohlaví:
Re: síťový adapter ethernet
Vítej na PC-Help. Je součástí systému /resp. je na CD/ - kam jsi ho zašantročil? Měl bys mít CD k základní desce - tam je. Jinak http://tinyurl.com/3xz66c5
Naposledy upravil(a) guest dne 26 črc 2010 15:39, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak stáhnu síťový adaptér? Adaptér je věc a se současnou technologí nejdou ještě pevné kusy stahovat. Ty ale myslíš asi ovladač. To ti ale taky neporadím, protože nevím, co za síťovku máš. Je externí nebo integrovaná? Když externí tak napiš její název, když integrovaná tak název základní desky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ano myslím ovladač na síťovou kartu jinak jak najdu název té síťovky? ja jsem tam našel akorad sběrnice PCI 2 ale to asi nebude ono ?
omlouvam se jsem na pc amater

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je teda externí? Pokud ano, tak kábl do ní dáváš vzdau do PC tam dole. Ne třeba jak jsou USB nebo porty pro myš/klávesnici, ale dole jak jsou přídavné karty.
Pokud je integrovaná, tak by byla zhruba vedle těch USB
Pokud je integrovaná, tak by byla zhruba vedle těch USB
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ne ne je externí je to zapojena dole jak se pridavaji karty
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak potom leda zkusit přes program jako everest zkusit zjistit název, přinejhorším se na ni přímo podívat uvnitř
-
- Pohlaví:
To na nic není nic napsáno? O.K. Do Start Spustit napiš dxdiag a potvrď. Klikni na záložku Další nápověda a vyber MSInfo, dále Součást - SíŤ - Adaptér. Tam najdeš co je to za síťovku.
tak jsem to zkusil ale jako název to teda rozhodně nevypada no Nazev : [000000001] Adapter pro asynchronni připojení RAS
a jinak jsem byl aj přes ten everest program a to sem tam našel todle intel PRO/1000 CT network connection ale to asi nic
a jinak jsem byl aj přes ten everest program a to sem tam našel todle intel PRO/1000 CT network connection ale to asi nic
-
- Pohlaví:
Důležitější je ten druhý řádek Typ Adapteru. IMHO pokud je externí, mělo k němu být instal. CD.
a ten zrovna není k dispozici
jak zjistím nazev zkukové karty? tu bych potřeboval taky jsem k tomu nedostal cd =(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2483
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 08:55
-
- 3
- 2976
-
od petr22
15 říj 2024 15:10
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6664
-
od petr22
07 črc 2024 09:58
-
-
- 3
- 2294
-
od p3v4x