Sekání flash her , vsech .
-
- Pohlaví:
Re: Sekání flash her , vsech .
Pro "všechny" prohlížeče: http://www.slunecnice.cz/sw/flash-player/
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
stejna verze uz byla naistalovana par tydnu pred tim :)
-
- Pohlaví:
Rozumím, nicměně před novou instalací je dobré odstranit staré verze a projet PC CCleanerem včetně registrů a pak nejlépe ještě restartovat. Jinak se muže staré hádat s novým atd.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
stalo se bezezmeny jak jsem jiz psal v kontrole logu mam ovladac procesoru z roku 2004 snad jestli by to nemohlo byt tim ..jenze na internetu novejsi ovladace nemuzu sehnat hold uz je to dedecek :(
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Google , nebo sem napiš přesný typ , verzi ovladače a někdo Ti je najde.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Pohlaví:
Hlavně nehledej ovladač procesoru, ale k věci.
Tvoje závada není způsobena GK apod, ale chyba je někde v prohlížeči či Flash playeru.
Přeinstaluj prohlížeč (korektně - odinstal - CCleaner - restart) a nainstaluj znova. Pak totéž s Flash Playerem.
Pak ještě koukni do nastavení prohlížeče je-li vše povoleno.
Tvoje závada není způsobena GK apod, ale chyba je někde v prohlížeči či Flash playeru.
Přeinstaluj prohlížeč (korektně - odinstal - CCleaner - restart) a nainstaluj znova. Pak totéž s Flash Playerem.
Pak ještě koukni do nastavení prohlížeče je-li vše povoleno.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Možná by nebylo od věci zkusit to z druhé strany. Nehledat nejnovější přehrávač, ale naopak nejstarší.
Není náhodou nějaká možnost v přehrávači provádět nějaká nastavení? Třeba dělá deset věcí najednou, implicitně nastavených autorem, přičemž tobě stačí jen ta jedna jediná, přehrávání... Jen střílím od boku, ale ve válce i zbloudilé střely zabíjejí 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Karlos mne trochu nasměroval. Otevří něco v Flash Playeru, klikni pravou myší do obrázku a vyskočí ti nastavení - je to různé podle verze FP. Můžeš tam třeba vypnout HW akceleraci ad.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Objevil jsem hodnotnou stopu na fóru k FF. Původcem zla je proces plugin-container.exe. Na této stránce se k tomu vyjadřují a dávají návod, jak ho vypnout pro Adobe flash player. Jejich návod mi na notesu sice nepomohl, respektive na rozzlobených mužích mi tento proces stále vytěžuje procesor na 100% a videa se mění v prohlížení fotek. Patrně tam běží ještě nějaký plugin. Pomohlo mi v procesech tento proces vypnout. Při novém startu FF se tento proces znovu spustí.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 5844
-
od echo-cz
Zobrazit poslední příspěvek
23 říj 2024 00:12