Klávesa fn se chová jako stisknutá, i když stisknutá není.* Vyřešeno
Klávesa fn se chová jako stisknutá, i když stisknutá není.*
Mám nový HPG72, a mám malý problém s klávesnicí. funkce přiřazené ke klávesám F1,2... fungují bez stisku klávesy fn, a funkce přiřazené ke klávesám F1, F2 např ve hrách, fungují naopak pouze se stiskem klávesy fn. Na všech předchozích klávesnicích to bylo naopak, je možné to obrátit ? Díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 črc 2010 19:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Klávesa fn“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Klávesa fn co? Vypadla? Rozpadla se? Vyskakuje? Nefunguje? Křičí ze spaní? Copak ta klávesa jenom dělá, mrška, copak ona jenom dělá? Nebo nedělá?
Důvod: Oprava nadpisu „Klávesa fn“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Klávesa fn co? Vypadla? Rozpadla se? Vyskakuje? Nefunguje? Křičí ze spaní? Copak ta klávesa jenom dělá, mrška, copak ona jenom dělá? Nebo nedělá?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Klávesa fn
Asi máš v PC přímo nějaký SW, kde je něco jako "mít fn zaplé nastálo" Bude to nějaký hotkey nebo tak
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Klávesa fn
nezdá se mi , že by hp dodávali notebooky s takovymle softwarem, ani najit po všech nápovědách se to nedá :(
- 34regulus
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Klávesa fn se chová jako stisknutá, i když stisknutá nen
Tady je asi vhodný čás to předvést reklamačnímu oddělení, já bych typoval na nějakou výrobní vadu na membráně klavesnice a když to budeš opravovat sám , tak přijdeš o záruku!
[Sejdeme se v nekonečnu! :-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě reklamuj.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tak napodruhé mi online služba HP pomohla, nejdříve napsali že se to musí reklamovat pokud to nebude fungovat po reinstalaci ovladačů. Řešení je zajít do biosu, system configuration a action keys přepnout na disabled.
To jen pro lidi s podobným problémem.
To jen pro lidi s podobným problémem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Proč to proboha posíláš na reklamaci.... 
Stačí u jakýhokoliv ntb zmáčknout:
Fn+Numlk nebo záleží na modelu zmáčknout Fn + Shift +Numlk
nebo pro IBM a ThinkPad zmáčknout Shift + Scroll Lock Num

Stačí u jakýhokoliv ntb zmáčknout:
Fn+Numlk nebo záleží na modelu zmáčknout Fn + Shift +Numlk
nebo pro IBM a ThinkPad zmáčknout Shift + Scroll Lock Num
-
- Pohlaví:
Re: Klávesa fn se chová jako stisknutá, i když stisknutá nen Vyřešeno
Téma je staré 16 měsíců! 

Zpět na “Problémy s hardwarem”