Existuje nějaký generátor názvů hudby bez názvu pro Youtube?
Existuje nějaký generátor názvů hudby bez názvu pro Youtube?
Ahojte, měl bych takovej dotaz. Existuje nějakej prográmek, kterej by mě uměl vygenerovat název songu na youtube. Kolikrát, když koukám na nějaký video, je tam super song který se mě líbí a ještě vícekrát tam není název. Díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 črc 2010 20:41, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Generátor názvů hudby“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Generátor názvů hudby“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Existuje nějaký generátor názvů hudby bez názvu pro Yout
Pokud neznáš název songu, zeptej se v komentáři tak jak to dělají ostatní. Podle mě žádný takový program neexistuje.
Nanejvýš je na webu jakási služba, kde je možné zapískat a ono se to pokusí odhadnout/uhodnout, co to bylo. Ale název nebo adresu si nevzpomínám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
nejlepší řešení je SHAZAM pro mobilní telefony(symbian, IOS, asi i android) já jsem za něj i zaplatil a ještě mě nezklamal. Existovalo to i na PC, ale nebylo to vůbec tolik dokolalý a nevím, jak se to jmenuje:(
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Generátor je zavádějící pojem spíš identifikátor... je na to nějaký web ale url si nepamatuju.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
sony ericsony maj nakou aplikaci ID track nebo jak se to menuje pokud nemaj prehraneej software od t-mobile tak jestli mas SE a nemas T-mobile tak to ti to rozpozna
Just Fucking Google It!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U své Nokie k tomu používám Shazam pro Symbian S60V5 , mobil 5530 XM.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No já mám Nokii 6303 clasic, a T-Mobile. Konkrétně mě de o tento song http://www.youtube.com/watch?v=Rlp5hCWhZNg nevíte název?
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
řeším podobnej problém. Taky potřebuji dostat song z videa, ale ne youtube. Prostě celkově :) ..filmy, ruzná vide kdekoliv apod.
O tom Shazam jsem slyšel, ale mám bohužel Nokii N73 a údajně to nepodporuje píšou.
O tom Shazam jsem slyšel, ale mám bohužel Nokii N73 a údajně to nepodporuje píšou.
czRossi píše:No já mám Nokii 6303 clasic, a T-Mobile. Konkrétně mě de o tento song http://www.youtube.com/watch?v=Rlp5hCWhZNg nevíte název?
1. Soundtrack z Matrixu - první díl
2. http://www.youtube.com/watch?v=Y-aqy9BYqDM
3. Propellerheads - Spybreak!
//edit: ps. trochu OT
Naposledy upravil(a) mr.M dne 01 srp 2010 14:51, celkem upraveno 3 x.
No stress, have fun.
Tak jsem si pořídil ten Shazam - starší verzi a docela mi to i pomohlo.
Asi 5 z 10 mp3 mi to poznalo :)
Jenomže až teď jsem zjistil, že to využívá internet :( Takže kredit jde do háje
Asi 5 z 10 mp3 mi to poznalo :)
Jenomže až teď jsem zjistil, že to využívá internet :( Takže kredit jde do háje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát