Zamrznutí Windows 7 na notebooku
Re: Zamrznutí Windows 7 na notebooku
A proč v tom minidumpu ten soubor není??? Neukládá se to jako dočasný soubor, jestli mi to třeba ccleaner nesmázl. Když windows hodí odkaz na ten soubor a stejně v té složce není tak nevím, jaký to má význam to tam vypisovat?
To můžu zkusit, ale zase když je to aktualizace zabezpečení ???
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Napiš sem její číslo (KBxxxxxx) a podíváme se, jestli je tak moc důležitá. Spousta lidí neaktualizuje vůbec a nikdy nepocítili problémy, někdo aktualizuje a nepocítil nic než problémy 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proc sestavu, jestli vsechny jeho komponenty podporuji win7 me se stalo ze kdyz jsem sedmicky testoval na kompech ktery meli davno prdet do hliny tak mi to taky podobne blblo.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
Žbeky: Aktualizace zabezpečení systému Win7 (KB2286198) a ještě byla jedna (KB979683) u té taky blue screen ale ta je označena jako úspěšně nainstalovaná. Začalo to dělat až tady u těch, ty předchozí byly v pohodě + ještě na office a tam taky nic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Píšou o možném "ovládnutí PC útočníkem". To píšou ale u všech aktualizací zabezpečení. Já bych se nebál a tuhle jednu, nebo dvě odinstaloval a nechal pc použitelným
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Dobře, záleží co to bude dělat u dalších, protože od té první problémové na zabezpečení jsem měl jen tady tu 2 a ta taky zlobila, skusím je smáznout ale ještě počkám na ten blue screen jak budu vypínat pc, určitě naskočí konfigurace vyfotím ho a nahraji sem. Jinak děkuji všem za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2231
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2419
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4328
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
- 6
- 7848
-
od zeus