Neumím si rozbalit titulky z torrentu HLP

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Neumím si rozbalit titulky z torrentu HLP

Příspěvekod Jan Pašek » 17 říj 2006 20:41

Stahnul sen si film (the.terminator.3.2003.dvdrip.xvid-xvik) Film je rozdělen na 2 CD Součástí příloh jsou i SUB title v CZ ale neumím se knim dostat. Poradí mi někdo jak na to?

Ve složce SUBS daného torrentu:
term3.subs-xvik.rar
xvik-terma.rar
xvik-termb.rar
term3.subs-xvik.sfv

SFV po otevření v poznámkovém bloku:
; sfv raped by zipscript-c on the mighty ,MX'
;
term3.subs-xvik.rar 2f982aa0

Mam takový tušení že by si stím mohl poradit Total Comander a WinRar, který mám už nainstalovaný jenže jak?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Neumím si rozbalit titulky z torrentu HLP

Příspěvekod Jidhash » 17 říj 2006 22:57

Jan Pašek píše:Mam takový tušení že by si stím mohl poradit Total Comander a WinRar, který mám už nainstalovaný jenže jak?

jednoduše, myslím že bude stačit použít klávesnici F5 a dané soubory překopírovat do nové složky, TC by je měl už zpracovat sám
nebo použít verzi B, kdy si k tomuto profláknutému filmu stáhneš z bohaté nabídky na netu jiné titulky
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 17 říj 2006 23:38

Verze B se zamítá Má to FTPS 29,XX a já se pořád nemůžu strefit navíc asi před hodinou sem zjistil že to není special edition ale první verze takže také proto mi to nesedělo Special edition je doplněna o některé scény. Dál jsou tam nechány znělky filmových společností a tak se ještě peru s nasazením začátku. a dál každej to má říznutý na druhý CD někde jinde a při mí smůle je to právě opačně nez bych potřeboval.Až mě poteče do bot nebo mi to nepude ještě se ozvu jen nevím jestli těď nebo až po ránu či odpoledne.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”