GTA Multiplayer (script)
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
GTA Multiplayer (script)
zdravim kluci mame gta SA server a chteli bychom propojit hlavni herni server s nasim webem. neznate nekdo nejaky scripty ci stranku kde se toto da udelat. jednou sem to mel ale nepamatuju si kde sem to vybrouzdal. hosi moc dik za pomoc caues
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA Multiplayer (script)
Ted jsem tě nějak nepochopil, myslíš status serveru třeba v HTML kodu který pak dáš na web?
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím tím to, že bych to měl jako chat v Sa:Mp, akorát že na webu, prostě Webchat do Serverchatu a Serverchat zas Webchatu, prostě by to bylo propojené navzájem. Někdo příjde nechce jít na server, chce si jít jen pokecat, tak si zajde na web přihlásí se pod svým nickem(s heslem, bez hesla) a bude si psát na server a oni by mi zas nazpět odpovídali, jako kdyby byl ve hře. Už to trošku chápeme?
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pravděpodobně by to šlo, ale bylo by to hodně složité, ale zkus třeba google...
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, měl jsem tušení, že mi napíšete, abych použil google, ale musím tě zklamat, nic takového jsem nenašel, a hledal jsem už i na čínských stránkcáh, opravdu kde se co dalo, byl jsem tak zoufalý, že jsem projel celý google, odkaz pod odkazu, ale nic. V tu najedou se zableskla šance, protože kamardá mi řekl, že prý na to existuje jaký si modul, který nainstaluješ, zadáš potřebné informace a běží to. Tento modul, prý vydává Sa-Mp.com, ale bohužel, ani tam jsem ho nenašel. Tak jsem Vás chtěl poprosit o radu, nebo o navedení, kde hledat.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”