Cizí maily z vlastní e-mailové adresy.

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Nesrine16
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Cizí maily z vlastní e-mailové adresy.

Příspěvekod Nesrine16 » 07 srp 2010 09:49

Dobrý den,
asi před 4mi dny mě začaly chodit maily v angličtině a španělštině,jenže z mé vlastní mailové adresy...
Minimálně 2 maily denně...odesílatel nesrine16@seznam.cz...což je moje mailová adresa. Už dvakrát jsem změnila heslo,ale pořád beze změny.
Prosím,můžete mi někdo poradit,co se s tím dá dělat?
Předem díky.

Reklama
liskanator
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Cizí maily z vlastní e-mailové adresy.

Příspěvekod liskanator » 07 srp 2010 09:55

to bude nějaký SPAM, ale myslím, že seznam má ANTI - spamovou ochranu, pokud se nemýlím.

PinHole
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PinHole » 07 srp 2010 10:10

To sice ma, ale spatnou, navic tohle je takva dobra sranda. Jelikoz anti spam automaticky dava do spamu e-maily z cizych zemi nebo ty co oznacis. Jelikoz spamer uziva ceskou adresu tak to do spamu neskoci a myslim ze kdyz uzivatel da do spamu vlastni e-mail ze to bude delat asi neplechu. Uz jen kvuli tomu mam g-mail.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 07 srp 2010 10:15

Osobně se mi to nestalo, ale strýci několikrát ano. A jak to začalo tak to po pár emailech zase skončilo. Zkus to vydržet. Také se mu stalo, že mu chodily maily od jiných lidí pro jiné lidi. Tzn. odesílatel to poslal příjemci, ale došlo to mému strýci :D Chtěli jsme napsat (má tiscali), ale pak se na to vyprdli a také, jak to přišlo tak to skončilo.

Vydrž !!! Co nejde silou, jde ještě větší silou. Ignoruj to a maž to. A nebo to dej do blokovaných. Sám sobě přece nikdo emaily neposílá.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 07 srp 2010 10:35

Skutečně se jedná o spam. Já mám na seznamu denně kolem 8 zpráv ze své vlastní adresy, z toho tak 6 spamfilter zachytí. Jinak pro tvůj klid, adresu odesílatele lze falšovat, takže nejde o prolomení tvého hesla do emailové schránky.

guest

Příspěvekod guest » 07 srp 2010 11:29

Pro klid duše můžeš použít TOTO. Nevím jak to funguje, včera jsem na to náhodou narazil.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 07 srp 2010 12:36

Thunderbird má téměř dokonalý samoučící spamový filtr, mohu jen doporučit. Moc dalších možností obrany neexistuje a všechny souvisejí s nějakou změnou.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Nesrine16
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Nesrine16 » 08 srp 2010 08:29

Díky moc za odpovědi...nejsem žádný expert přes pc,takže jsem z toho byla dost zmatená :o

guest

Příspěvekod guest » 08 srp 2010 08:34

To nejsou žádný nebezpečný věci, jenom otravují. To si tě jen vyhlédl nějaký automat a posílá ti kraviny. Nejjednodušší je, když si v antispamovém filtru zablokuješ adresu nesrine16@seznam.cz a už ti chodit nebudou.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 08 srp 2010 10:12

Přesně tak - taky mi chodí mejly z mé adresy (na atlasu), už je to tak rok. Napřed jsem to furt mazala a pak jsem to teda blokla - občas jsem si musela poslat mejl sobě, tak jsem to nechtěla dělat, ale tak mám víc adres, tak to jde řešit. Nejlepší je opravdu ji bloknout. Dřív byl atlas skvělej - SPAM jsem měla tak 1 do měsíce, pak se atlas a centrum spojili a chodí mi denně tak 20 SPAMů, které atlas nevychytá a pak další, co zachytí :evil: Outlook mi to dobře filtruje, ale kdo to má furt mazat na tom atlasu, kde mám zálohu všech mejlů..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 08 srp 2010 14:57

E-maily si raději zálohuji na svůj harddisk. V Seznamu to jde přes volbu Uložit, v Atlasu určitě také.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • MAC Adresy
    od draxxx » 10 kvě 2025 16:50 » v Administrace sítě
    4
    6990
    od draxxx Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:46
  • Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
    od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp)
    5
    4033
    od jaro3 Zobrazit poslední příspěvek
    08 srp 2024 20:56

Zpět na “Komunikace na internetu”