nákup v Alze na splátky - žádné potvrzení o příjmu?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nákup v Alze na splátky - žádné potvrzení o příjmu?

Příspěvekod maiki » 08 srp 2010 21:06

Má prosím někdo zkušenosti s nákupem na splátky v Alza.cz? Chtěl bych si tam koupit pevný disk, ale nemohu dát hned celou částku. Tady je odkaz: http://www.alza.cz/seagate-barracuda-lp-2000gb-d120190.htm. Nemám totiž pracovní smlouvu a teď jsem ukončil dohodu o provedení práce a nikdo mi takové potvrzení nevystaví. Asi nejvhodnější se mi jeví úvěr 1/10. http://www.alza.cz/Publish.asp?idpm=1331 Píšou tam, že do 80000,- je třeba občanku, pas a kopie výpisu z bankovního účtu nebo smlouva o jeho zřízení. Výpis z účtu jim posílat nechci. Když jim pošlu 3 roky starou smlouvu, schválí mi to? Píšu to sem, protože jejich Helpdesk je zabržděný a odpověď se tam objevuje až po několika dnech. Proto raději vsázím na přímé zkušenosti. Děkuji.

Reklama
guest

Re: nákup v Alze na splátky - žádné potvrzení o příjmu?

Příspěvekod guest » 08 srp 2010 21:14

Se splátkami nemám zkušenost, ale proč to nekoupit třeba ZDE - tam jsou lepší podmínky.

Cena stejná: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66199

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 08 srp 2010 21:22

A co takhle si chvíli počkat, pochodit pár brigád a pak si pro něj rovnou zajít?! Kvůli takovéto malé částce mi přijde hodně zbytečné si brát leasing. Nehledě na to, že přeplatíš. Já ti radím kašli na to a radši si našetři. Kdyby to bylo auto nebo lednička, tak neřeknu, ale HDD si myslím nehoří, abys to dva měsíce nevydržel. Radím ti dobře! Jak nebudeš splácet, tak tě sedřou z kůže a to za ty nervy nestojí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod maiki » 10 srp 2010 00:39

Blue Spirit píše:Se splátkami nemám zkušenost, ale proč to nekoupit třeba ZDE - tam jsou lepší podmínky.

A v čem jsou tam lepší podmínky? Píšou tam že chtějí trvalé a doložitelné příjmy... Jak jsem uvedl, nemíním někomu ukazovat výpisy z mého účtu a nemám potvrzení o příjmu.

mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mr.M » 10 srp 2010 01:13

Hele fakt je blbost brát si úvěr kvůli 3.000,- ... jak píše kolega.. počkej si .. vyjde ti to levněji a bez starostí
No stress, have fun.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
    od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    9
    3738
    od muffin105 Zobrazit poslední příspěvek
    24 lis 2024 14:41
  • Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
    od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem
    4
    3276
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 16:22

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”