Těšíte se na Starcraft 2 ? Vyřešeno
Re: Těšíte se na Starcraft 2 ?
Netěším se na Starcraft a pevně doufám že to bude další totální propadák v postupujícím nevyhnutelném pádu tzv. "herního PC" do warezácké nicoty a ztracena. Kdo ještě v roce 2010 nepochopil že tvořit hry pro cokoliv jiné, než je platforma PS3 a srovnatelné, zřejmě nemá na této scéně kvalitativně ani co pohledávat...
maiki: dovolím si nesouhlasit
na SC 2 se fakt těším.. to budou zase jednou kalby po LANce
na SC 2 se fakt těším.. to budou zase jednou kalby po LANce

No stress, have fun.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
maiki: Že Tebe naočkoval MS? Sice máš pravdu ve směru, kterým se tato scéna ubírá, ale za to, jak si to sepsal, se ti musím smát.. 
Momentálně řeším dilema, jestli se vrhnout na MP nebo zkusit kampaň znovu na nejvyšší obtížnost.

Momentálně řeším dilema, jestli se vrhnout na MP nebo zkusit kampaň znovu na nejvyšší obtížnost.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Názor na Starcraft mám stejný jako maiki, jelikož mě strategie opravdu tuplem nebaví (a vesmírné už vůbec ne). Ale s tím druhým nesouhlasím. Jelikož pc už jsou opravdu levné, tak si lidi koupí radši pc za dejme tomu 12-15k, které bude zvládat všechny hry, ale i internet, word, excel, powerpoint, fotky, atd, prostě to bude něco, co bude zvládat všechno, za cifru již ne o tolik vyšší. A vývojáři to vědí, a taky vědí to, že pc se zase o delší odmlce začaly kupovat. A rád bych, aby to pochopili i vývojáři Gran Turisma, a udělali nové díly i na PC...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
maiki píše:Netěším se na Starcraft a pevně doufám že to bude další totální propadák v postupujícím nevyhnutelném pádu tzv. "herního PC" do warezácké nicoty a ztracena. Kdo ještě v roce 2010 nepochopil že tvořit hry pro cokoliv jiné, než je platforma PS3 a srovnatelné, zřejmě nemá na této scéně kvalitativně ani co pohledávat...
Podle mě spíše nemá cenu ani budoucnost kupovat žádnou herní konzoli.
Výkony PC se už začínají srovnávat s konzolemi a navíc jsou rozhodně variabilnější,spolehlivější a s operačním systémem, který můžeš jakkoliv rozšířit.
Což se u konzolí říct nedá. Rozhodně proto raději investuji jednou za čas do pc a udělám pořádný upgrade, než kupovat PS1, potom další PS2, potom PS3 a nakonec ještě PS4, abych si mohl zahrát všechny hry pro ty konzole, tak, aby mi všechny v pohodě jely.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Spyke píše:
kampaň

//edit: mimochodem, kolik je tam vlastně misí ?
No stress, have fun.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak už jsem to 2x dohrál na hard.podruhé to bylo s opačnými misemi,když bylo na výběr.Fakt supr hra!