Ahojte,před 2 roky jsem si koupil,už starší hru, Age of mythology i s datadiskem (titan expansion).Nainstaloval jsem ji na starém PC.Všechno vč. multiplayeru fungovalo.Později jsme koupili nový notebook a hru jsem nainstaloval,ale multiplayer vůbec nefunguje.Připojuje mě to na ESO (nejspíš server,který poskytuje multiplayera),ale pak mi to napíše,že se to nemůže připojit ať napíšu na http://www.eso.cz...Ale to je celé anglicky a zase tak dobrý v angličtině nejsem tak jsem tam ani nepsal.
Tak jsem se obrátil na technickou podporu,kde mi řekli ať se obrátím na někoho dalšího,ale on vůbec nereagoval..
Tak vám píšu tady..Nevíte,kde může být chyba?Připojení je pomocí Wi-fi(učitelka mi řekla,že to je stará hra,že nezná funkci Wi-fi,že v tom bude problém.Připojil jsem notebook k drátu,ale stále nefunguje)?Nebo může být chyba v tom,že už jsem v podstatě zkopíroval cd-key (byl použitý na obou instalcích)?A nebo je možné,že nemám nějáký patch?
Budu rád za každou pomoc..
Age of Mythology – na novém NB nejde multiplayer.*
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Age of Mythology – na novém NB nejde multiplayer.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 srp 2010 18:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Age of Mythology“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Jméno hry není popisem problému.
Důvod: Oprava nadpisu „Age of Mythology“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Jméno hry není popisem problému.
Re: Age of Mythology
V podstatě jsi vyjmenoval všchny možnosti sám , tak jak to šlo na starém PC tak by to mělo jít tady. Mohl by být problém v tom CD-key ale to asi nebude tím, možná je nějaký patch který musíš mít aby jsi mohl hrát po netu.
Paní učitelka mě docela rozesmála že by stará hra nerozeznala WiFi připojení mi příjde jako hodně velká blbost když i Age of Empires 2 jsem hrál přes WiFi !
Jiný cdkey by se dal samozřejmě zkusit ale to ti tady radit nemůžu(nemůžeme) kvůli pravidlům fóra , a taky bych to nezkoušel , nejdřív bych zkusil ten Patch.
Patchuje se ti hra automaticky? Nebo aspoň pokouší se hledat nějaké nové aktualizace ? pokuď ne zkus tohle : http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 1d7990c41c
Paní učitelka mě docela rozesmála že by stará hra nerozeznala WiFi připojení mi příjde jako hodně velká blbost když i Age of Empires 2 jsem hrál přes WiFi !

Jiný cdkey by se dal samozřejmě zkusit ale to ti tady radit nemůžu(nemůžeme) kvůli pravidlům fóra , a taky bych to nezkoušel , nejdřív bych zkusil ten Patch.
Patchuje se ti hra automaticky? Nebo aspoň pokouší se hledat nějaké nové aktualizace ? pokuď ne zkus tohle : http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 1d7990c41c
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne nikdy mi to žádný patch nenabídlo..Ale tak samo by se zapatchovat musel ten na tom starém PC ne?Tam to funguje bez problému,ale nebudu zapínat starý počítač jen kvůli hře..
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
nějak mi to nejde napachovat..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-