Dobrý den,
včera v odpoledních hodinách se mým bydlištěm přehnala bouřka, která trvala jen 30min. Ale při té bouři mi vypadl internet asi na 5 min, ale jaké bylo mé zděšení, když se mi rychlost internetu snížila na polovinu. Ale snížená rychlost internetu začala už pár minut před příchodem té bouřky. Nevím, zda mohla bouřka zavinit snížení rychlosti, ale strašně bych si přál, aby byla rychlost zase jako vždy. (A ještě jeden dodatek. Samotné spuštění internetového prohlížeče a následné načtení probíhá bleskurychle, ale pokud kliknu na E-mail, a nebo na článek na novinkách, tak se to načítá strašně pomalu..4 až 6 sekund
A také mi počítač pípá(např když mažu text a mačkám klávesu delete)
A také bych ještě dodal, že mám WIFINU na střeše, tak jestli to není wifinou.
Budu moc rád za každou radu nebo pomoc co s tím, děkuji
Po bouřce zlobí internet
Re: Po bouřce zlobí internet
Prosím, může někdo poradit?
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se na tu anténu na střeše. Jo, a kdybys z té střechy spadl, tak jsem ti to neporadil já, ju? 

Že se nestydíš za ten černej humor

- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
Tak na střechu nepolezu, neboť nemám žebřík a při mé šikovnosti bych si rozbil čumu. Ale jen mne zajímá, jestli ten pomalý internet může souviset s tou bouřkou. Když je ta krabička na střeše, jestli se nemohlo něco stát.
CCleanerem jsem to už zkoušel a stále stejné.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jestli internet funguje tak to podle mě bude problém v pc, třeba nějaká havět nebo tak
No tak hod do sekce HJT log a když to nepomůže tak sem zas napiš
No tak hod do sekce HJT log a když to nepomůže tak sem zas napiš
Naposledy upravil(a) jimmy3 dne 13 srp 2010 14:33, celkem upraveno 1 x.
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
Jestli ji blesk rozstřelil na maděru tak možná že jo

Taky si myslím, ale je divné že se ti tam ta havěť dostala zrovna při bouřce
divná náhoda 

Já jen, že ten internet se zpomalil ještě před bouřkou a pak když začla bouřka, tak celý vypadl a teď je pořád pomalý. A pochybuji, že mám v pc havěť. Pouužil jsem Spybot:Search and destroy a nic nenašel.
To že se zpomalil před bouřkou určitě bude chyba někde u tebe (od střechy až po PC ) , to že při bouřcce vypadl se stát může to ale není tvoje chyba a ani s tím nic neuděláš jestli se to stalo tvéu poskytovaleteli internetu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4664
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2979
-
od Alferi