myš stale freezuje Vyřešeno
Re: myš stale freezuje
nepoužívám jenom avast,ccleaner,ad-adware nic vic
A reinstalaci systému jste zkusil?
noo tak to sem neskoušel a ani se mi kvuli jedné myši nechce dělat , protože cpát 500kč opět do axesu
No sice se nedá říct na 100% říct že by závada zmizela ale nějaká naděje by tam mohla být,máte PC ještě v záruce?Pokud ano,chápu že reinstal provádět nechcete.
no počítač mam teprve pul roku ale jsem snim opravdu nespokojen .. např. často se vypina obraz (vyměnil jsme kvůli tomu monitor) samozřejmě to nezabralo , ještě tedkon do toho ta myš ...
Aha,no to vypínání by mohla být grafická karta,používáte integrovanou nebo klasickou AGP či PCI?A tu myšku jste koupil kde?Možná jste narazil na špatný kousek,to se stává.
no tak v ty graficky kartě se neviznam ale vim jedno že teploty mam dobry
a myš jsem koupil v Electro World

Tak teploty je dobře že jsou v pořádku,ale může tam být něco špatně na základní desce,no tu myš bych jim tam zkusil odnést aby ji odzkoušeli na jejich PC,pokud to umožňují a zda ji ještě máte v záruce,i když většinou dělají i pozáruční servis.Pokud už po půl roce něco začalo blbnout je to divné,též bych jim to tam celé odnesl,ale to je na vás 

no počítač planuju a myš už mam druhou dneska jsem si přivezl tutu tu samou ale měla by být lepši ale když sem píšu tak at se na mě chlapy s Elektro Worldu nezlobí ale opravdu mi lhaly 

No
tak asi bych raději myš pořídil jinde
,i když třeba do třetice všeho dobrého,jinak si myslím,že už nic nevymyslíme,uvidíte co řeknou v elektro worldu a pak na to PC,snad to bude v pohodě 

Re: myš stale freezuje Vyřešeno
jj díky moc za radu ale .