LAN párty 2010 - Sokolov
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
LAN párty 2010 - Sokolov
Zdravím PC-helpáře. Mám pro vás pozvánku na akci která se koná 11-12.8. (ST-ČT) je to sraz ajťáků a hráčů pc her. Akce začíná v 14h a končíme druhý den ráno kolem 10h. Budeme hrát hry, soutěžit atd.. Je to spíše pro lidi z Karlovarského kraje, ale není problem kdyby někdo chtěl třeba z moravy :-) více info na www.eurolan.wbs.cz díky , budeme se těšit :-)
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: LAN párty 2010 - Sokolov
Sice nepřijedu, ale díky za pozvání. Termínem (St-Čt) jste trochu odřízli "hravé starce", kteří již nemají prázdniny... 
Pak dej report, jak to dopadlo. Zejména kolik se sešlo lidí a třeba i jak to bylo "zadrátované". Mohlo by se to hodit dalším partám, které by to chtěli zkusit.

Pak dej report, jak to dopadlo. Zejména kolik se sešlo lidí a třeba i jak to bylo "zadrátované". Mohlo by se to hodit dalším partám, které by to chtěli zkusit.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ani nás tento termín netěší (ST-ČT) ale bohužel nebylo na výběr 

AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem sám taky pořádal kdysi pět lanek, vždy po roce (2003-2007). Předloňský léto jsem to ukončil, jelikož přestal být zájem. V místě, kde jsem pořádal 3 lanky z 5, tak měli slabých 220V a silných 380V. Tak jsem udělal rozvaděč na 380V. Výkonová rezerva rozvaděče je přes 50%. Jeho jediným limitujícím prvkem je vestavěný jistič 3x32A. Jelikož ofic. rozvodná skříň stála asi 3500Kč, použil jsem truhlík na kytky za 160Kč. V té hospodě, co jsem to pořádal, tak měli 35A keramický pojistky, tak proto jsem zvolil tuhle hodnotu.
P.S. Veškerý další info včetně podrobných reportů, fotek apod naleznete u mě na webu. Včetně fotky toho rozvaděče.
P.S. Veškerý další info včetně podrobných reportů, fotek apod naleznete u mě na webu. Včetně fotky toho rozvaděče.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
LANka bude poblíž sokolova na obecním uřadě v těšovicích, cca 1km od sokolova, doprava strojů bude zajištěna, cena se pohybuje kolem 120-140kč/ osoba.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím, tak LANka dopadla si myslím hodně dobře, nakonec nás bylo jen 7 ale povedlo se to :)! Sice na začátku menší problem s elektrikou ale pak se celou noc pařilo. Fotky na http://www.eurolan.wbs.cz :)
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Elektrika bývá při těchto amatérsky pořádaných akcí celkem podceňovaná. Měli jste docela kliku, že lidi nepřivezli nějaký šílený herní mašiny a taky že doba CRT už skončila. Těch 7 lidí je tak akorát na jeden kvalitně provedený zásuvkový okruh. Stačí, když jsou historický (černý) jističe a průser je na světě. Nejen to, že nejsou na 16A jak se dávají ponovu, ale jen na 10A, ale navíc klidně vypínaly dle stáří již při 7-8A. Proto, když jsem hledal místo na lanku, tak jsem kontroloval velikost prostor, počet stolů (židle se vždycky našly) a jističe. To jsem považoval za základ.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nás se scházívávalo tak okolo patnácti a akce probíhala v mnou rekonstruovaných prostorách a tudíž poctivě rozházenými zásuvkovými okruhy 3x16A.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
vidím otevřené bočnice takže nejsme jediný co má otevřenou bočnici non-stop 
a router 5port s jen 4obsazené porty, to vás tam moc nebylo co?
no já byl na lan-party se spolužákem a tam jsme byli jen 3
větrák na grafrice na 100% a hudba a větrák nebyl ani slyšet 
sice nám 90% her nenašlo druhý nebo našlo 2. ale nenašlo 3. pc ale jinak v pohodě

a router 5port s jen 4obsazené porty, to vás tam moc nebylo co?
no já byl na lan-party se spolužákem a tam jsme byli jen 3

sice nám 90% her nenašlo druhý nebo našlo 2. ale nenašlo 3. pc ale jinak v pohodě

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem našel hospodu, kde sice byl jen jeden 16A okruh, ale měli tam trojfáz 35A jenž jsme využívali. Obrovská výhoda byla, že jsem se dohodnul za fixním poplatku za osobu a den. Bylo to sice asi 2x dražší, než u vás, ale lidi měli jistotu pevný ceny. Jen jednou jsem to dělal za nájem+elektriku a byla tak 2x dražší než ty moje obvyklý. Nejvíc lidí přijelo v roce 2004. To sál praskal ve švech. Bylo tam 28 hráčů a 4 jen na čumendu. http://www.ZKRACOVANI_URL_ZAKAZANO/x9v
- Growe101
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj,já bych klidně přijel,ale sakra kdo vymyslel ten termín?,uprostřed týdne?kdyby to bylo o víkendu bylo by to lepší...

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”