Převod a vypálení z AVI na DVD VYŘEŠENO Vyřešeno
Re: Převod a vypálení z AVI na DVD
Kliknout na modře zvýrazněný odkaz a stáhnout,poté nainstalovat,postupovat dle instrukcí,ale většinou jen Next,je to v angličtině,ale není tam potřeba nic nastavovat,adresář pro instalaci nechat defaultní.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem to kliknul dal spustit a nic to nedělá
Tak já to vyzkouším a najdu jiný link v případě že to opravdu nefunguje,ale mě to naběhlo zcela v pořádku.
Tak tady je jiný,funkční link,omlouvám se
http://eudn-free.nodevice.com/297b13d7a ... 8787e16714

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
už to jde tak jsem ho nainstaloval a chtělo to restart a poté znovu nainstalovat grafiku vše jsem udělal to Pc Device tam je pořád
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co s tím vypalováním mám udělat
No pokud vše funguje tak by to snad vadit ničemu nemělo,s tím vypalováním,zkusil bych jiný program,Ashampoo Burning nebo Nero.
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... ownload/?g[hledano]=ashampoo&g[oz]=6.77 odkaz na Ashampoo,je v angličtině,ale přidám screeny co a jak k vypálení obrazu pokud budete chtít.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhni si ovladače ze stránek výrobce MB a nainstaluj ovladače chipsetu. K identifikaci MB můžeš použít CPU-Z. Instalovat další a další vypalovací programy jen k tomu že si zas*** systém.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
jestli by jsi mi poslal ty screeny jak se s tím programem dělá.děkuji.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Teď jsem skoušel vypálit fotky jako datové dvd a to mi vypálilo a potom jsem skoušel vypálit phádku Valiant přes shrink a to mi nevypálilo tak nevím čím by to mohlo být je to divné.TAK JSEM SKOUŠEL TEN PROGRAM PODLE TEBE A KDYŽ CHCI PŘIDAT TEN FILM V AVI CO MÁM ULOŽENÝ NA DISCU C SE MI VŮBEC NEZOBRAZÍ ABYCH HO MOHL PŘIDET NEVÍŠ CO S TÍM.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”