Převod a vypálení z AVI na DVD VYŘEŠENO Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Převod a vypálení z AVI na DVD
Podle mě by to asi chtělo update firmware vypalovačky ale nevím kde ho stáhnout a teď jsem zjistil že mi nejde vůbec zvuk a nevím proč
Aha na začátku jste psal že jste soubor uložil jako obraz,čili jsem předpokládal že vypalovat budeme ten obraz,v případě vypalení AVI a jiných souborů se postup trochu liší,vyberte hned první nabídku a poté Create a new CD/DVD a dále opět vyberete ten soubor,pokud nejde zvuk pak je to jasné,to PCI Device je zvuková karta,máte integrovanou nebo ne?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
zvukovou kartu mám integrovanou
Jo to jste psal na začátkua asi,to se omlouvám,no pak tedy systém něco nerozpozná,spíš nedokože určit co to přesně je,ale ví že je to PCI,co vše máte na těch PCI pozicích?Jinak pokud máte integrovanou zvukovku pomohou ovladače k základní desce,jakou máte?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PCI je především rozhraní ne jen sloty! Nainstaluj ovladače od zvukovky.
A nepleťte si PCI a PCIe grafickou kartu určitě nemáte PCI ta se nepoužívá od konce éry 486...
A nepleťte si PCI a PCIe grafickou kartu určitě nemáte PCI ta se nepoužívá od konce éry 486...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
El Diablo: Máte pravdu,Peripheral Component Interconnect (PCI),no jo v tom případě došlo u mě k omylu,nicméně přesně tak,nainstalovat ovladače od zvukovky.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
zvukovku jsem nainstaloval a vykřičník je pryč
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to skusil vypálit dal jsem to jak jsi mi řekl ukázalo to jak to vypaluje ale nejde to spustit na pc ani na přehrávači
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”