odinstalovaní aktualizací Vyřešeno
odinstalovaní aktualizací
Kde odinstaluju aktualizace.Stále se mi opakují aktualizace tak je naistaluju vše proběhne v pořadku ale vzapětí mi naskočí znovu.Chci je zkusit odinstalovat a nainstalovat znovu.
intel core i5-2400cpu@3.2Ghz,8gb ram ddr 3,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti,PH67-UD3-B3,Windows 7 home premium.
Re: odinstalovaní aktualizací
Tento Počítač -> změnit/odinstalovat program -> zobrazit nainstalované aktualizace
U WinXP by tomu mělo být podobně
U WinXP by tomu mělo být podobně

I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Na XP je to Ovládací panel->Přidat nebo odebrat programy a nahoře zaškrtneš políčko "Zobrazit aktualizace". Pak si jen najdeč tu co hledáš a odinstaluješ.
o.k dík ale stejně to nepomohlo.
intel core i5-2400cpu@3.2Ghz,8gb ram ddr 3,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti,PH67-UD3-B3,Windows 7 home premium.
S takovými co nejdou nainstalovat (ať je příčina jakákoli, třeba v rozdílné jazykové verzi a podobně) dělám krátký proces: dám vlastní instalaci, vyberu, že je nechci instalovat a ve volbě, která potom naskočí, dám už nikdy neupozorňovat a je klid.
pořád dokola instaluju aktualizace a po uspěšné instalaci mi naskočí ty samý znovu k nainstalovaní
no aby nebyly nějaký důležitý.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: odinstalovaní aktualizací Vyřešeno
No, s tím bych si hlavu nedělal... Taky jsem nemohl jednu aktualizaci nainstalovat. S*al jsme se s tim snad měsíc a pak sem se a to vybodl. No a po nějaké době se už přestala instalovat s ostatními a byl klid. Asi jí nahradila nějaká novější nebo co. Neřešim to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4238
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2025 08:53