NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz Vyřešeno

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz  Vyřešeno

Příspěvekod PavelKilleR » 18 srp 2010 16:27

zdravím vás. Vaše názory mi vždy pomohli udělat lepší dojem na mů projekt. Nyní si myslím a tajne doufám, že náš upravený nový zábavný portál se vám bude líbit. Hledáme i nové pomocníky do projektu. Sponzory a partnety.Náš web je na http://NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz
Tým NEZADOUCÍ_REKLAMA schání pracovníky do sekcích :
"Nezapomeň na věku nezáleží!, Co neumíš - doučíme"

1. Admin seznamky
  2. Správce Flash her
  3. Správce Video sekce
  4. Správce filmové sekce
  5. Admin Mp3 Playeru
  6. Moderátor do sekce Fórum
  7. Redaktora do "recenze,hudba,filmy,novinky....)
  8. Programátora
  9. Grafika
  10. Pracovníka na reklamní systém
  11. Pracovníka na Reklamu

POZOR AKCE NEZADOUCÍ_REKLAMA
  12. Sháníme zajímavé rádio, které by s námi chtělo spolupracovat. Za odměnu nabízíme moderátory s více jak 4letou zkušeností + velkou reklamu na hlavní stránce NEZADOUCÍ_REKLAMA. Rádio však musí splňovat OSA Licenci.

vytváříme i nový projekt na video-recenze. ukázka zde:

Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 srp 2010 17:48, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Re: NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz

Příspěvekod Funstorm007 » 18 srp 2010 16:41

Web vypadá dobře, jen tak dál...

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 18 srp 2010 16:53

Ahoj,
všiml jsem si správně, že máte na svém SAMP serveru nelegálně náš mód Reálnou zemi 8?

Pokud ano, čeká tě pár věcí, pokud máš zájem o zakoupení legální licence, napiš mi přes PM, pošlu link na oficiální web.

Sice RZE 8 jde po dnešku ke dnu, na serveru je FULL stav 100/100 (zítra jdeme na 200 slotů a bugy jsou opravené). I tak RZE od verze 6 nebyli vydány volně k šíření.
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo

KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!

CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 18 srp 2010 17:36

dekujeme za pochvalu. co s etyce serveru gta ja nic nevim. zitra to vsechno projednam jelikoz je kolega na dovoleny a ten ma na starosti chod serveru. pokud bude server jakymkoliv zpusobem porusovat zakon, tak zarucim okamzite smazani herniho serveru gta se seznamu NEZADOUCÍ_REKLAMA.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 18 srp 2010 19:24

Jenom doufám, že na k hodnocení předložených stránkách je méně gramatických chyb, než ve tvých příspěvcích
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 18 srp 2010 19:44

Původně jsem šel na stránky v dobré víře, ještě než jste je začaly předělávat. A docela jsem se nestačil divit. Jak píše mmmartin, čeština není silná stránka celého webu. Co jsem se díval na herní recenze, tak to bylo utrpení číst.
Recenze vypadala asi tak, že byl vyžvaněn celý příběh až do konce a udělena známka. Četli jste někdy nějakou recenzi? Autor byl snad nemocný, když se ve škole braly vyjmenovaná slova. y/i, s/z se tam fakt neřešilo, natože nějaká interpunkce... Udělal jsem nějaký výčet chyb u 2 recenzí a navrhl nějakou osobu, která by to kontrolovala. Vůbec se mi ale nedostalo reakce. Chodilo tam pár lidí, tak byste mohli být rádi za odezvu. Pokud chcete být profesionálové, tak byste měli češtinu dokonale ovládat. A když už ne autoři článků, tak mít aspoň vlastního korektora, který to po vás projde. Takhle si jen děláte špatnou vizitku...

Jinak tento design je mnohem lepší než ty omalovánky minule
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 18 srp 2010 20:13

na cestine pracujeme. meli bychom v blizke dobe mit korektorku, ktera by se o gramatiku mela postarat. chyb jsem si vedom

dejvoch
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod dejvoch » 18 srp 2010 20:27

king-surf píše:Ahoj,
všiml jsem si správně, že máte na svém SAMP serveru nelegálně náš mód Reálnou zemi 8?

Pokud ano, čeká tě pár věcí, pokud máš zájem o zakoupení legální licence, napiš mi přes PM, pošlu link na oficiální web.

Sice RZE 8 jde po dnešku ke dnu, na serveru je FULL stav 100/100 (zítra jdeme na 200 slotů a bugy jsou opravené). I tak RZE od verze 6 nebyli vydány volně k šíření.

Ahoj Kingu,
jakožto hlavní administrátor jsem tuto věc "prošetřil", a od našeho coby sponzora, který má server na xel.cz, jsem zjistil následující:
Mód RZE 8 poskytuje svým zákazníkům nelegálně freegamehosting http://www.xel.cz

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 18 srp 2010 21:34

No ještě snad k těm videorecenzím.Díval jsem se na Crysis Warhead...Naučit se i mluvit.Hlavně ten druhý hlas není vůbec rozumět.Když už chci mluvit rychle, tak bych se to měl učit.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 19 srp 2010 10:09

tak urcite mate pravdu i co se týká videorecenze ale ucime se se zlepsovat a myslim ze dalsi videorecenze na ktere pracujeme bude lepsi
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 srp 2010 10:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava překlepu „s etyce“ na „se týká“.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 19 srp 2010 10:51

Ono to třeba není jen o pravopisných chybách. Je tam i spousta slohových, které zní fakt hrozě.

Recenze Mirrors edge: A proto sem se rozhodl, že to s vámi zkusím rozmotat. A doufám, že to spolu rozmotáme v následující recenzi. (to je jak zaseklý gramofon)

Videorecenze Duke nuke: Jako dodatek dodám... (K tomu není co "dodávat" :D )

Videorecenze Crysis: Jeden člověk říká "krájzis" a druhý "krysis"... nedělá to dobrý dojem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 19 srp 2010 19:08

Ovšem zase by jsme neměli být až moc kritičtí. :D Však na tom pracují.Takové "profesionální" zpravodajství na TV NOVA je někdy po všech stránkách ještě horší.Obzvláště tzv.ŽIVÉ VSTUPY jsou opravdovou lahůdkou.Sjezd retardovaných spoluobčanů je proti tomu diskusní klub Mensy. :evil:
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”