Nokia X3 - ovládání hudby při zamknutých kl.
Re: Nokia X3 - ovládání hudby při zamknutých kl.
Jasně, záleží na tom jak se k tomu postaví servis. Znám případy když kamarádovi právě kvůli změně PC nechtěli uznat záruku, druhý den přišel do prodejny znovu a záruka nebyla problém.... :)
Mám Nokii X3 a opravdu to při zamknutých klávesách nejde.A pokud je budeš mít zamknuté (na heslo)tak ani připojení na PC.Což je možná trochu frustrující,ale pokud by Ti někdo mobil "máznul",je mu úplně na nic.Protože nenahraje firmware a tím ho neodblokuje.
Ale nahraje firmware... :) K nahrani telefonu neni potreba telefon vubec zapinat.... :) To jen tak pro upresneni 

Tak to mě zajímá.
Krok za krokem.
Při vypnuté X3 se zámkem na heslo.Protože mi to vyhodí že režim USB nejde změnit...do doby než mobil zapnu a odemknu.
Krok za krokem.
Při vypnuté X3 se zámkem na heslo.Protože mi to vyhodí že režim USB nejde změnit...do doby než mobil zapnu a odemknu.

Najdeš si na internetu požadovaný firmware a telefon flashneš přes JAF. Pokud' jsi šikovný, návod si na internetu určitě najdeš 

Dík za info.Ne že bych to měl v plánu,ale je dobré vědět že tahle eventualita existuje. 

Jasne, nemas za co :)
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě dodám že po flash FW přes JAF se nezmění bezpečnostní kód, na to aby se změnil na přednastavený z výroby 12345 je třeba udělat flash FW přes Phoenix.
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4509
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
20 črc 2024 21:41
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1614
-
od extrem
07 dub 2025 17:34
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2719
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”