Vyčištění MSI NB od prachu

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Vyčištění MSI NB od prachu

Příspěvekod Scary » 17 srp 2010 18:01

Již dříve jsem sem psal ohledně problému se svým notebookem od MSI -(MSI GX620X a to ohledně sekání klávesnice a vůbec všeho. Problém jsem stále nevyřešil, ani v servisu na reklamaci ne (podivné, tři přátelé ho mají taky a dělá jim to též a je divné, že by si jiní vlastnici nestěžovali). No ale ted po roce využívání je bych rekl už hodně od prachu (je slyšet hodně hlasitě větrák).

Proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s čištěním. Nikdy jsem NB neotevíral a je tam i samolepka (právě při otevření by se roztrhla, nezrušila by se záruka?). Na internetu jsem četl, že se musí rozdělat klávesnice a to označenými šrouby ze spodu (nemám tam žádné označené, ale pravdepobně vím, které by to mohli bejt). Recenze na NB zde .

Takže bych rád, kdyby se tu ozval nějaky majitel podobného nb od MSI řady gaming. Jestli to někdy dělal či poradil jak na to. Hlavně mi tam vadí ta (pravděpodobně) ochranna samolepka.
Naposledy upravil(a) Scary dne 17 srp 2010 19:56, celkem upraveno 1 x.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2

Reklama
pukasinek
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Vyčištění MSI NB od prachu

Příspěvekod pukasinek » 17 srp 2010 19:43

Ahoj pokud máš ještě NB v záruce,což asi ano,rozhodně bych no neotvíral,zkuse nějaký servis v okolí a nebo zkus zajít ještě jednou tam kde jsi byl a řekni jim že nechceš zasahovat do NB kvůli záruce,ale je mi divné že by toto nikde neudělali.

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 17 srp 2010 20:41

POkud je tam štítek, žádný než aut. servis se do toho nepohrne.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scary » 19 srp 2010 11:37

MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2

Zpět na “Vše ostatní (hw)”