Prosím o preventivní kontrolu logu - zpomalený systém Vyřešeno
Re: Prosím o preventivní kontrolu logu - zpomalený systém
Zkus ten návod co psal
Jo, jo... Zkusil jsem... Počkám zase jestli se to neobjeví znovu.
„To, že lidi lžou je základní podstata lidskosti. Mění se jen to, o čem lžou.“
Gregory House
Gregory House
Pak dej vědět.
co jsem viděl, objevovalo se to jen po startu počítače, trvalo to desítky minut a pak se teprve odezva počítače zlepšila. Přepnutí na windows update pomohlo. Počítače s 512mb paměti byly půl hodiny skoro nepoužitelné, ty co měly 1gb a víc se sice zpomalily, ale daly se používat.
Jestli vám to pomohlo, asi není dobré mít to stále na windows update, protože pak se vám automaticky neupdateuje office a také např silverlight, což může být potenciálně nebezpečné, takže máte-li silverlight doporučuju buď odinstalovat nebo hlídat jestli se v něm neobjeví problémy a aktualizace instalovat ručně... Časem microsoft snad problém opraví, takže jestli vám to pomohlo, zkuste to za nějaký čas zase zapnout a zjistit jestli se to nezlepšilo...
Jestli vám to pomohlo, asi není dobré mít to stále na windows update, protože pak se vám automaticky neupdateuje office a také např silverlight, což může být potenciálně nebezpečné, takže máte-li silverlight doporučuju buď odinstalovat nebo hlídat jestli se v něm neobjeví problémy a aktualizace instalovat ručně... Časem microsoft snad problém opraví, takže jestli vám to pomohlo, zkuste to za nějaký čas zase zapnout a zjistit jestli se to nezlepšilo...
No mě se to objevovalo spíš až po několika hodinách práce na PC. Určitě ne hned na začátku. Ale očividně to i tak funguje docela dobře. Zatim se nic podobného neobjevilo. Budu jenom doufat, že to ty magoři opraví. Ačkoliv s XP se toho asi už nedočkám...
„To, že lidi lžou je základní podstata lidskosti. Mění se jen to, o čem lžou.“
Gregory House
Gregory House
Re: Prosím o preventivní kontrolu logu - zpomalený systém Vyřešeno
Pokud už nemáš žádné problémy, můžeš dát zeleno fajfku, vyřešeno