Kdy se bude zdražovat pc Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Kdy se bude zdražovat pc
Vybírám notebook do školy, ale bohužel jsem se s tím zpozdil a asi, každý slyšel o zprávách, že se budou zdražovat počítače. Jestli o tom má někdo přehled, chtěl bych se zeptat jestli si můžu dát ještě na čas s vybíráním nebo bych si měl pospíšit. Nebo taky huře jestli cena, už stoupla.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kdy se bude zdražovat pc
Dneska jsem to taky četl v letáku od místního prodejce elektroniky, který ještě vyprodává staré Core 2 Duo.
Teďka je celkem dobrá doba na koupení pc věcí, pokud potřebuješ notebook do školy, tak rozhodně dříve, nežli později.
Jakou částku seš do toho schopen investovat ?

Teďka je celkem dobrá doba na koupení pc věcí, pokud potřebuješ notebook do školy, tak rozhodně dříve, nežli později.
Jakou částku seš do toho schopen investovat ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Tak přemýšlel jsem o částce do 17 tisíc, ale lepší bude když to bude okolo 13-15K
-
- Pohlaví:
Už jsem o tom jednou psal, nicméně se budu opakovat.
Zdražování bych se nebál. Jestli zerok koupím PC a bude o 10% dražší, tak také bude (minimálně) o 10% lepší - technika jde zběsile dopředu.
Mne to celé komplet stálo asi před 8-9 lety 30k, což bylo dost peněz a dnes bych to prodal nějakému chudému študákovi s bídou za 500,-, ale spíš bych mu to dal zadarmo, protože študáky nešidím.
Zdražování bych se nebál. Jestli zerok koupím PC a bude o 10% dražší, tak také bude (minimálně) o 10% lepší - technika jde zběsile dopředu.
Mne to celé komplet stálo asi před 8-9 lety 30k, což bylo dost peněz a dnes bych to prodal nějakému chudému študákovi s bídou za 500,-, ale spíš bych mu to dal zadarmo, protože študáky nešidím.

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tazatel se ptal zda se bude v nejbližší době razantně zdražovat tzn. jestli vybraný konkrétní notebook, který je dnes za 15000kč bude stát za měsíc či dva furt 15 nebo 13 a nebo 17.
Rada: Hlavně vybírej pořádně a opatrně a zbytečně nic neuspěchej. I kdybys koupil dráž tak koupíš naprosto podle svých představ a budeš spokojen. Může se stát, že to uspěcháš a koupíš na rychlo něco nepromyšleně a pak si to budeš vyčítat.
Rada: Hlavně vybírej pořádně a opatrně a zbytečně nic neuspěchej. I kdybys koupil dráž tak koupíš naprosto podle svých představ a budeš spokojen. Může se stát, že to uspěcháš a koupíš na rychlo něco nepromyšleně a pak si to budeš vyčítat.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kdy se bude zdražovat pc Vyřešeno
No mluvilo se o tom, že elektronika půjde na horu, ale byl to prý jen kec - to aby se vyprodali zásoby. Na výběru PC či notebooku nespěchej a zvaž vše co je potřeba - nic neuspěcháš. Chce to klid.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
-
- Pohlaví:
Tak to je dobrý, já už mám vyhlídnuté 2 + mi ještě jeden někdo doporučil na forum. Já se pouze bál, že když budu otálet třeba měsíc, že hned prodělám. Takže díky