Dobry den koupil jsem si Bioshock original hra se mi instaluje ale tesne pred dokoncenim se mi zacnou stahovat patche teda nezacnou jelikoz mi to pise ze mam spatne pripojeni k netu tak sem patch stahl rucne z ofi stranek ale to mi taky nepomuze jelikoz se instalace samotne hry nedokonci protoze mi vzdy vyskoci tabulka s pripojenim k internetu chtel bych se zeptat zdali je mozne hru nainstalovat klasicky normalne bez patche a pak patch aplikovat rucne nevim co je to za demenci ze se mi nedokonci ani samotna instalace hry a ze k jejimu dokonceni potrebuju pripojeni k netu. Predem sem dekuji za pomoc
//Změna názvu příspěvku. Rewqa
Bioshock - nejde nainstalovat patch*
Bioshock - nejde nainstalovat patch*
Naposledy upravil(a) Lenas dne 22 srp 2010 10:17, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Bioschock hruza!
Vítej na PC-Help. Odpoj se od internetu a zkus tu hru nainstalovat.
Přejmenuj název topicu, než to nějaký moderátor uvidí. Pravidla fóra
Notebook: Acer Extensa 5230E
Re: Bioschock
I presto ze nejsem pres wifi pripojen k netu stejne mi nakonci instalace vyskoci tabulka connecting attempt 1 ,2 ,3 a potom to napise ze mam spatne pripojeni k netu jde mi o to ze ta instalace se nemuze normalne dokoncit aniz by mi vyskocila tahle tabulka kdzyz ji totiz odkliknu nebo dam cancel zrusim tim celou instalaci. Ptam se muzu nainstalovat hru aniz by mi vyskakovala tato tabulka a ja mohl aplikovat rucne stazene patche z ofi stranek?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten název jsi teda moc nezměnil
, stále porušuje pravidla.
Neblokuje ti to firewall?

Neblokuje ti to firewall?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Prosím tě, změň ten název. "Bioschock" (jak jsi napsal) se píše s "h", Bioshock.
Notebook: Acer Extensa 5230E
Re: Bioshock - nejde nainstalovat patch*
proc me krituzujete radeji mi poradte prosim ,firewall s tim nema nic spolecneho ta tabulka a ten jejich downloader je soucasti instalace a to je celej problem ja potrebuju zjistit jestli se dat spustit nekde normalni instalace bez zobrazovani downloaderu atp.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba si to prostě musí něco ověřit. zkus ten firewall po dobu instalace vypnout
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
takze sem vypl wifi i firewall a autopatcher mi stejne naskocil na konci instalace takze sem ji opet nemohl dokoncit protoze na konci vzdy vyskoci autopatcher a bez pripojeni nebo se slabsim pripojenim k netu to proste nedokoncim to je system, maximalni demence!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No a když necháš wifi zaplou? 

- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Seky97 píše:Přejmenuj název topicu, než to nějaký moderátor uvidí. Pravidla fóra
misto abys mu poradil resis nazev topicu, at to admin zmeni stejne z toho napomenuti mit nebude

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3237
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2902
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2508
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3891
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-