Nový televizor, máte někdo přehled o nich?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nový televizor, máte někdo přehled o nich?

Příspěvekod Žbeky » 22 srp 2010 10:26

Já bych šel buď do samsunga nebo sharpa. Obojí v ledce.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 srp 2010 21:09

Právě Samsung LED jsou cílem nadávek. Stačí si přečíst výše uvedené fóra. Osobně jdu taky do Samsunga. Líbí se mi ty živé barvy a ne jak oni preferují reálné mdlé barvy :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Rimmer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Rimmer » 22 srp 2010 21:39

Nákup nové TV jsem řešil cca 3 měsíce, začínal jsem s fin. limitem 15 000, skončil jsem někde na 21 000. Vybíral jsem pouze mezi Samsungem a SONY, nakonec zvítězil rozum (poměr cena/výkon) a koupil jsem Samsunga LE40B650.

Není to LEDka, ale je to skoro-ledka. Svými parametry se jí blíží - pročetl jsem několik recenzí a všude tento model vychvalovali. Můžu jen potvrdit - 100% spokojenost.
Rimms

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 srp 2010 21:50

No já už na samsungy koukám asi 2 roky. Dřív mě zajímala LEB6xx řada, teď už ale koukám na UE ledky. Jak memphisto mám rád pěkné barvičky a je mi šumák, že oficiálně to mělo být chladnější nebo tak. Navíc by měl samsung brát panely od sharpu, což zaručuje dobrou kvalitu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 srp 2010 22:06

No s těmi panely bych to nebral tak vážně viz. panelová loterie. Já koukám po UE32C5000 nebo spíše už je objednána a v pondělí si pro ni jdu. CO jsem si tak všiml, tak doporučují v této cenové relaci Philips
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 22 srp 2010 22:09

Mám cca 1 měsíc tuto LED Sharpku, cena 15999. Mám možnost srovnání s neLED Samsung, cca o rok starší model, ale to nelze (jen zmíním, že černá je opravdu černá). Dolby zvuk naprosto fantastický, skvělé podání barev - a hlavně 3roky záruka!
Jinak Samsung montuje panely od Sharp, což je záruka kvality sama o sobě. U mě vyhrál Sharp kvůli ceně a záruce.

//memphisto: Philips dělá dobré holící strojky... :bigups:
//jinak v LCD je jedničkou Samsung (prodej) a Sharp (technolgie) a v plazmách je to Panasonic. Pokud se bavíme o zařízení dostupných pro běžného občana s průměrným platem.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 srp 2010 22:13

memphisto: Právě po ní taky pokukuju, ledka za malý peníz. Pak určitě napiš jak jsi spokojen

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 srp 2010 22:16

Určitě napíši, ale v pondělí pro ni jdu a ani ji nebudu vybalovat. Nechám ji doma a musím mizet chystat foto propriety na Barum rally :smile: Dosud jsem měl doma pouze CRT, takže předpokládám, že to bude pastva pro oči a hodnocení napíši až po opadnutí prvotního nadšení :smile:

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 22 srp 2010 22:26

Ještě bych doplnil komentář mého známého, který je celkem odborník a zajímá se právě o technologie panelů, nikoliv jako prodejce. Upozorňoval mě, že do 32" jsou odlišné použité výrobní technolgie než od 40" výš. Je to z důvodu výrobních nákladů a prodejních cen. Nijak dál jsem to s ním neprobíral, protože jsem stejně koukal po 40".
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 srp 2010 22:31

Co do prodejnosti je Samsung špička, ale jako reklamovaný artikl se vrací nejčastěji. Navíc celkem trpí tzv.cloudingem (světlá místa v tmavém obraze), který by měl po určité době zmizet, ale ne vždy tomu tak je, ale stejně mě to neodradí od jejich koupě :smile:

avalagne
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod avalagne » 25 srp 2010 15:06

Máme několik měsíců (cca půl roku) tuto LCD Full HD TV Sharp 46" ( http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/cz/hs. ... =LC46DH65E ) a naprostá spokojenost... Sharp v LED technologii musí být super :wink: Barvy krásný, menu s velkými možnostmi nastavení.

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 25 srp 2010 15:12

Jojo, Sharp je průkopník v technologiích. Kdybych já teď vybíral telku, šel bych do Sharp, LG, Samsung. Samsunga máme (neLED) a musím říct, že je opravdu dobrý, dřív jsme měli taky CRTéčko, a teď je to skok do budoucnosti :D Jo a máme přesně Samsung LE40 B550. Teď bych už bral taky LEDku, ale v té době, co jsme to kupovali byli jen za nehorázné ceny...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    9114
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 12:23
  • Nový PC
    od michal.wollmann » 12 čer 2025 09:15 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    11
    4957
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 čer 2025 16:24
  • Nový Pc - 40 000,-
    od Lebedil » 11 srp 2024 21:05 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2442
    od Kminek Zobrazit poslední příspěvek
    13 srp 2024 03:47
  • Nový procesor
    od Shokata88 » 12 led 2025 11:36 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC