Ahoj..koupil jsem si dneska NFS Shift, v cajku se to nainstalovalo, ale když jsem hru spustil..dělala že nabíhá, ale do toho tam hned skočí chyba na shift.exe..
jsem v kompech absolutní lama, kže bych prosil o radu ..jinak mám ntb Asus F3U .
CPU: Ath.64 TK55
HD: 160GB
Memory:1024MB
a grafika asi AMD 64 Athlon X2
Moc díky
// Změna názvu tématu. Původní název "NFS shift" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// mike007
Po spuštění NFS shift hlásí chybu
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NFS shift
Zkoušel jsi reinstal hry?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Jednou jsem to odinstaloval a znovu nainstaloval..a furt to dělalo to samý..ted jsem na najel přes přidat a odebrat a dal opravit..a furt nic:(
Naposledy upravil(a) ALLT dne 22 srp 2010 21:48, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
IMHO příliš slabý počítač
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jaká chyba?
to žbeky:..IMHO znamená, co?!..
to Tommy4:..chyba přímo v shift.exe..
se normálně rozbrečím:)...si tady připadám jak kretén:((
to Tommy4:..chyba přímo v shift.exe..
se normálně rozbrečím:)...si tady připadám jak kretén:((
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
"In My Holy Opinion" neboli myslím si
Ten notebook co jsi uvedl není žádné dělo a na hry se vůbec nehodí. Sice nevím jaká tam je grafika, skoro bych ale dal ruku do ohně že integrovaná. Hold jsi koupil zajíce v pytli
Ten notebook co jsi uvedl není žádné dělo a na hry se vůbec nehodí. Sice nevím jaká tam je grafika, skoro bych ale dal ruku do ohně že integrovaná. Hold jsi koupil zajíce v pytli
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
grafiku by to mělo mít vlastní..je to ATI Radeon Xpress 1250 typ DAC:Internal DAC(400MHz) a celková pamět 700.0MB ale koukal jsem tak nějak na ostatních problémy a nevím jestli by se měla aktualizovat..naposledy byla v 2007..verze 6.14.0010.6715..
no já už ho mám skoro tři roky..ale nhl 08 mi jde úplně v poho:(
no já už ho mám skoro tři roky..ale nhl 08 mi jde úplně v poho:(
Ta chyba něco píše, nebo to jen hlásí "Chyba v NFS SHIFT" a nic dalšího?
NHL 08 taky není nijak moc náročná hra narozdíl od NFS Shift !
Ale pochybuju že se hra nespustí kvůli tomu že je PC slabý, zkus tu grafiku aktualizovat , nejdřív ve správci zařízení nebo se podívej na stránky výrobce ! Je hra určitě originální ?

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
"ATI Radeon Xpress X1250 is hardly apt for gamers. Only old games like Quake 3 Arena can be played in 1024x768 with high/medium details fluently. Even Warcraft 3 runs fluently with minimum details. Current, damanding games like FEAR, Doom3 and Quake 4 can hardly be played (e.g. 2 frames per second in battle scenes in Quake 4). Some strategy games like Age of Empires 3 can only be played with minimal details."
Myslím že to je dostatečný popis grafiky z notebookcheck...
Pokud prostě grafika nemá shadery tak to shodí hru. A nepomůže ani kdyby se rozkrájel
Myslím že to je dostatečný popis grafiky z notebookcheck...
Pokud prostě grafika nemá shadery tak to shodí hru. A nepomůže ani kdyby se rozkrájel
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7667
-
od Renee