Otevírání postranního panelu v Opeře Vyřešeno
Re: Otevírání postranního panelu v Opeře
Adresář Profile?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
IMHO...Sláva! To je ono =)
-
- Pohlaví:
Taky nic /data aplikací, Local s. data aplikací) v profilu jsou 2 složky a obě prázdné. Hledání mi našlo jen to co je na předchozím screenu.
Už jsem z toho magor.
Už jsem z toho magor.
Není možná. Právě jsem nainstaloval Operu do virtuálu jako víceuživatelskou a soubor tam normálně je.
Jako uživatel Administrator ho mám tady:
"C:\Documant and Settings\Administrator\Data aplikací\Opera\Opera\operaprefs.ini"
Doplňuji:
Jakou verzi Opery máš?
Jako uživatel Administrator ho mám tady:
"C:\Documant and Settings\Administrator\Data aplikací\Opera\Opera\operaprefs.ini"
Doplňuji:
Jakou verzi Opery máš?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Já to mám přece úplně stejně, jen tam není ta přípona .ini.
Verze 10.61
Verze 10.61
Víceuživatelská je default. Jednouživatelskou uděláš tak, že po instalaci před prvním spuštěním změníš v konfiguráku operadef6.ini hodnotu položky "Multi User" z 1 na 0. Opravdu nepředpokládám, že bys to dělal.
Mimochodem – je tam ten soubor vidět aspoň bez přípony? Máš-li nastaveno nezobrazovat přípony registrovaných typů, bude to tak. Pak bude mít ini soubor jen ikonku poznámkového bloku s ozubeným kolečkem.
Mimochodem – je tam ten soubor vidět aspoň bez přípony? Máš-li nastaveno nezobrazovat přípony registrovaných typů, bude to tak. Pak bude mít ini soubor jen ikonku poznámkového bloku s ozubeným kolečkem.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Však ano, toto mám.Pak bude mít ini soubor jen ikonku poznámkového bloku s ozubeným kolečkem
Tak to je ten INI – jen ti Windows nezobrazují tu příponu, protože ji znají a tebe mají za hloupého a bojí se, že by tě ta přípona mátla 

- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Tak jsem to našel, musel jsem odškrtnout v možnostech složky Nezobrazovat známé přípony. Nicméně je to konfigurační soubor (ozubené kolečko) a do toho se nedostanu.
Omyl-dostanu.
Heuréka!! Děkuji moc za pomoc a přeji dobrou noc!!!
Ale to nekončí, zítra teprve vyzkouším zda to funguje. Teď dopiju pivo a jdu ležet.
Omyl-dostanu.

Heuréka!! Děkuji moc za pomoc a přeji dobrou noc!!!
Ale to nekončí, zítra teprve vyzkouším zda to funguje. Teď dopiju pivo a jdu ležet.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 srp 2010 22:30, celkem upraveno 1 x.
Nabouraná Opera. Mám to na notebooku, chybí .ini u souboru operaprefs a Opera nejede vůbec, načte se ,vytíží procesor na maximum a konec. Zamrzne dočista. Zatím jsem proto na notebooku nezprovoznil Operu. Mám za to, že to vzniklo po testování některého z vývojových buildů Opery 10.70
Nemám to vyřešené, nebyl čas. Mohu se tudíž mýlit.
Toto je prosím rada pro BlueSpirit! Nepotřebuji pomoc já!
Nemám to vyřešené, nebyl čas. Mohu se tudíž mýlit.
Toto je prosím rada pro BlueSpirit! Nepotřebuji pomoc já!
Naposledy upravil(a) george dne 22 srp 2010 22:40, celkem upraveno 1 x.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
a do toho se nedostanu
Ale dostaneš, otevřeš ho v notepadu
Je vhodné, aby při editaci toho konfiguráku neběžela Opera.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2190
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 3990
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7908
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”