Vše k Mafia 2
- Growe101
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vše k Mafia 2
Ti Rusové jsou fakt divný...http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=81285
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Škoda, že to nezařadili do různých prostředí. Nebo ano? Radši bych v dnešní moderní Praze než tam kde to je. Nějak se mě to nezamlouvá.
Otázka: Je to lepší než GTA IV (celkově) a nebo se to nedá srovnávat? Doufám, že v plné hře budu mít volné ruce a nebudu mít deset minut od telefonu k tlusťochovi. že budu mít neomezený čas.
Otázka: Je to lepší než GTA IV (celkově) a nebo se to nedá srovnávat? Doufám, že v plné hře budu mít volné ruce a nebudu mít deset minut od telefonu k tlusťochovi. že budu mít neomezený čas.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to já si to dám zas radši přesně tak jak to je. Pěkně s pompou rock´n´rollu, pořádnýma bourákama a hřebenem v zadní kapse 
Budeš mít volnější ruce, všše bude ale podřízeno příběhu

Budeš mít volnější ruce, všše bude ale podřízeno příběhu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hoj.Lidi prosim pomozte mi.Mam PS3 a dobry PC ale nevim jestli mam hrat MAFIA 2 na PS3 nebo na PC.Na ps3 se obavam sloziteho ovladani.Kdyz budete mit rady kdyz tak napiste,dekuju.
Jak Ti to asi máme poradit ?
Nikdo full doma ještě nemá, aby Ti objasnil ovládání apod. Jinak pokud máš slušnější PC, určitě di do PC verze, jelikož Mafia II je velmi dobře optimalizovaná hra například oproti GTA IV.

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Mě se mafia II rozhodně nezdá nějak dobře optimalizovaná. Spíše špatně.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč? Rozepiš se.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
špatně optimalizovaná mi příjde třeba Arma II, Mafia ale rozhodně ne. To je přesný opak špatné optimalizace 

I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mafia je optimalizovaná dobře, pokud nezapneš apex. Svědčí o tom to, že má 2 roky stará sestava, která by dneska stála tak 6k to zvládá bez apexu na full při 40FPS a s PhysX bez apex 30...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Po vypnutí APEX je to OK. Omlouvám se že sem to nezkusil než sem to napsal.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Umazána warez část. Jestli takhle budete pokračovat, tak to zamknu a příslušná osoba dostane exotické ovoce 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ej, tak to je brutální
Zatímco anglický eurogamer dal Mafii 2 hodnocení 4/10, ten český dal 9/10:D To není možné
Jde vidět, že hra má doma vyšší ocenění. O dost. Výsledky: EG CZ 9/10, EG UK 4/10, EG IT 8/10, EG FR 10/10
Mám rozporuplné pocity, ze všech recenzí vychází jakýs takýs průměr 7/10, což není moc... A myslím, že hra by si zasloužila asi 8/10.

Mám rozporuplné pocity, ze všech recenzí vychází jakýs takýs průměr 7/10, což není moc... A myslím, že hra by si zasloužila asi 8/10.