zdravím všechny. scháním pomocníka, který by mi dokázal uelat pekny 1,2 minutovy intro na pořad o PC hrách. Umím si to udělat sam, ale kvůli tvorbě projektu NEZADOUCÍ_REKLAMA jsem vytížen. Dělal jsem jednou takové video na intro pro GameSport a neco podobneho bych potreboval udelat ale o kapinku lepsi. Vím že málo kdo dělá nerad práci zadarmo, ale tak aspoň dodám do videa vaše jméno a příjmení.
// Upřesnění názvu tématu + oprava pravopisné chyby - SHÁNĚT, nikoliv schánět ...
// mike007
Sháním pomocníka pro vytvoření intro videa
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sháním pomocníka pro vytvoření intro videa
Jen dáš do videa jméno a příjmení? To mi nepřijde jako odměna za vytvoření reklamního videa ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no vis ja nevim co presneji mam nabidnout ja vim ze bych mel nabidnout penize ale to prave nemam. nabizim reklamni prostor na webu http://NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz, nabízím spolupráci v projektu pokud bude ta dotycna hodna osoba nejaky projekt svuj a nabizim celkovou spolupraci. Pokud se tu nekdo ochotny najde tak bych byl strasne rad
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
...nabizim reklamni prostor na webu http://NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz, nabízím spolupráci v projektu...
No, to už je lepší. Tos měl napsat hned v úvodu, protože jméno autora ve videu je samozřejmost, nikoliv odměna

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo ja vim ze sem to mel napsat hned ale pospichal sem pryc ale tak nevadi. mam jendoho 13ti leteho kluka kterej udelal hezky video ale porad to neni to co bych chtel a ja na to nemam cas. tak proto chci nekoho pozadat. chtel bych aby to video davalo smrnc neco jako toto video
ne ze bych chtel kopirovat ale potreboval bych tam hezky udelany partnery a sponzory. prave nemuzu to delat sam protoze vytvarime mistnost kde se budou tocit reportaze pro tento nas projekt na kterem uz delame strasne dlouho a sem casove opravdu vytizen. najde se tu muj nový spolecnik??
ne ze bych chtel kopirovat ale potreboval bych tam hezky udelany partnery a sponzory. prave nemuzu to delat sam protoze vytvarime mistnost kde se budou tocit reportaze pro tento nas projekt na kterem uz delame strasne dlouho a sem casove opravdu vytizen. najde se tu muj nový spolecnik??
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tohle video nám ten mladý klučina udělal, ale tak nevím no
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Že bych to musel vidět před každou recenzí...
Je to takové celé spomalené, znělka by měla být vaše a ne to podkládat nějakou tuctovkou. Navc to je až moc podobné tomu indiánovi.
Zkrátka něco podobného zvládnu v movie makeru taky a nechlubím se s tím nikde
Je to takové celé spomalené, znělka by měla být vaše a ne to podkládat nějakou tuctovkou. Navc to je až moc podobné tomu indiánovi.
Zkrátka něco podobného zvládnu v movie makeru taky a nechlubím se s tím nikde

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli se Ti nelíbí co pro tebe udělal ten klučina tak si připrav nějaké prašulky a nech si udělat to od profíka.
Na mě to video udělalo velice dobrý dojem a jestli bylo hochovi 13 tak smekám. Bez ohledu na Žbekyho námitku jestli to chci nebo nechci vidět před každou recenzí.
A jestli chceš šmrnc tak zvol jinou hudbu, popř. to můžeš zrychlit. A na to si čas najdeš a nebo to předělá ten hoch. Moc se mi to líbí.
Na mě to video udělalo velice dobrý dojem a jestli bylo hochovi 13 tak smekám. Bez ohledu na Žbekyho námitku jestli to chci nebo nechci vidět před každou recenzí.
A jestli chceš šmrnc tak zvol jinou hudbu, popř. to můžeš zrychlit. A na to si čas najdeš a nebo to předělá ten hoch. Moc se mi to líbí.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je potřeba se na to dívat jinýžma očima. Má to přes minutu a bude to INTRO do pořadů.Všichni udělají to, že to přetočí.
To musí mít maximálně 30s a vzuhledem k tomu, že se snažíte být co "nejvíc cool a pro mladé" tak to musí být svěží, rychlé, akční. Autor se mohl moc snažit, ale asi nepochopil účel tohoto videa
To musí mít maximálně 30s a vzuhledem k tomu, že se snažíte být co "nejvíc cool a pro mladé" tak to musí být svěží, rychlé, akční. Autor se mohl moc snažit, ale asi nepochopil účel tohoto videa
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žbeky to načal a já to dokončím. Proto je nejlepší udělat (napsal bych si to, ale vyznělo by to blbě
) to sám, podle vlastních představ. Buďto to chceš udělat a uděláš si čas a nebo to nechceš, ale neměj velké nároky na jiné a navíc zadarmo.
Žbeky: Dobrou, vtipnou, pěknou reklamu si rád prohlédnu. Jinak jsou samozřejmě otravné.

Žbeky: Dobrou, vtipnou, pěknou reklamu si rád prohlédnu. Jinak jsou samozřejmě otravné.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
samotarrk: Ty možná, cílová skupina (15let) asi ne 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdopak se nepodívá na: ne ne, nemusím, já už ho vidím 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sháním PC na Windows XP Příloha(y)
od Forhill » 30 črc 2024 13:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 3034
-
od zeus