HTC Touch Diamond 2

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mushow
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

HTC Touch Diamond 2

Příspěvekod mushow » 24 srp 2010 10:36

Zdravim, nejak se mi zblaznilo moje HTC. dotykovy displej viceme vubec nereaguje, misto obvyklych veci (napr. posunutím prstem ci stylusem nahoru a dolu, se vam schovavaji a ukazuji hodiny. misto toho se dostavam do jinych karet.. tedy pri spravnem nastaveni bych musel posouvat prstem (styusem) doboku) Hard reset (Windows Mobile 6.1) nepomohl, dokonce sem to zkousel 2x . pak sem si myslel ze to bude spatnou kalibraci displeje.. jenze kdyz se chci dotknout terce tak mobil vubec nereaguje. jedine na co mobil reaguje jsou tlacitka, ktera nejsou na displeji. (tedy ty, na ktera clovek opravdu saha). Tretim Hard resetem si uz ani nemuzu vybrat jazyk softwaru. mobil sice reaguje na doty ( rozsvitise panel) ale to je takl vse co zvladne.. prosim tedy o pomoc bud jak ucinne zkalibrovat displej ci jestli vyzkouset jiny software (WM 6.5 ci jiny), nebo zkusit uplne neco jineho.. Diki mushow

Reklama
CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Re: HTC Touch Diamond 2

Příspěvekod CrasherKill » 24 srp 2010 10:47

A co záruka nemáš ho ještě v záruce?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

mushow
nováček
Stav:

Příspěvekod mushow » 24 srp 2010 10:56

to uz asi ne.. ale zarucni list neni vyplnen prodejcem.. takze ani nevim jak mych ji uplatnil (Záruční list musí být vyplněn prodejcem.)

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 24 srp 2010 14:33

Najednou, z ničeho nic, se ti zbláznilo HTC? Nebouchl jsi s ním třeba?

mushow
nováček
Stav:

Příspěvekod mushow » 24 srp 2010 23:31

zebymi spadl na zem nebo tak neco, tak to urcite ne!!!! jen maly skrabanec (nejspis od klice) v hornim pravem rohu displeje.. jinak zebych treba ponicil nejakou soucastkou.. tak to nejspis ne!

nebo, určitě ne..

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 25 srp 2010 12:15

Udělal jsi opravdu hard reset nebo jen soft reset ??
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

mushow
nováček
Stav:

Příspěvekod mushow » 25 srp 2010 14:31

no podrzel jsem obe tlacitka na zesileni i na zeslabeni + jsem zmacknul reset tlacitko.. pak se me to zeptalo jestli to chci vymazat tak sem dal VolUp na potvrzeni.

zkusil sem aktualizovat system na WM 6.5 ... se probehlo vporadku jen porad mi nefunguje dotyk :(:( existuje i nejaka moznost jak zkalibrovat displej? ty terciky jsem zkusil ale kdyz na nej tuknu tak se nic nestane :(

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”