No, sám si to stavět teda nebudu :) Dělal bych to uřčitě 2 dny a to se mi to nevyplatí.
Navíc jsem zjistil, že kámoš má GTX 260 a Amd X3 2,6Ghz a rozjede všechny hry na high detaily.
Takže vemu levnější GK: Gigabyte GTX460 1GB DDR5 nebo MSI N460 Cyclone 1GD5/OC 1GB DDR5(líbí se mi řešení chlazení)? Nebo jinou?
(20000Kč) Herní PC
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: (20000Kč) Herní PC
GTX 460 je za ty peníze dobrá volba, výkonem něco mezi 5770 a 5850. Tuhle mezeru na trhu měla sice vyplnit 5830, ale jaksi se to ATi nevyvedlo, hlavně pak cenou.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Takže MSI nebo radši Gigabite? A pujde nataktovat aspoň na výkon 5850?
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
MSI. A pokud budeš mít dobrý kus, tak se dostaneš i na výkon HD5860
Že se dostaneš na HD5850 o tom nepochybuju...

Tak jsem byl přesvědčený, že bude lepší 4 jádro od Intelu, ale stejně vezmu AMD Phenom II X4 955 BE, a co ušetřím na Intelu dám do GTX460 GLH.
Takže bude už takhle ta sestava dobrá? http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 35010Z9O01
Ještě jsem dostal doporučení změnit MB kvůli lepšímu napájení pro taktování. Nějaký tip?
Takže bude už takhle ta sestava dobrá? http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 35010Z9O01
Ještě jsem dostal doporučení změnit MB kvůli lepšímu napájení pro taktování. Nějaký tip?
Tak co? Nějak to tu zmrzlo
Už bych si chtěl zahrát Mafii 2, ale pořád to není sestava podle mých představ. 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebudu se vyjadřovat k CPU a GK (z toho už jsem unavenej
) To je jak házet hrách ...
Jako ramky bych vzal staré, dobré, osvědčené Kingstonky. HDD by byl lepší Samsung F3 a nebo WD Caviar Black. A zdroj Seasonic v OEM verzi už pro sestavu v této cenové relaci určen není. A za 600kč více dostaneš kvalitnější Seasonic.

Jako ramky bych vzal staré, dobré, osvědčené Kingstonky. HDD by byl lepší Samsung F3 a nebo WD Caviar Black. A zdroj Seasonic v OEM verzi už pro sestavu v této cenové relaci určen není. A za 600kč více dostaneš kvalitnější Seasonic.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak, s dotazy ohledně Intel vs. AMD je to stále dokola. Kdyby se lidi naučili používat tlačítko 'hledat', bylo by to o dost snažší a i méně časově náročné. Možná by to chtělo udělat FAQ, kde by byly právě tyto otázky zodpovězeny. Otázkou ale je, kdo by to sepsal, když tu téměř vždy vypukne hádka jen se na toto téma dostane. Samottark to již napsal, nikoho to nebude psát téměř obden znovu.
Jinak ty paměti nech, s CL8 jsou lepší volbou než Kingstonky, navíc by měli být i levnější. MB je v pohodě, pokud chceš mít záložní GK. Na zdroji bych osobně přitlačil, přeci jen do Pc za 25k se sluší pořídit si lepší. WD Blue neber, změň ho jak radí kolega, cenově je to +- stejné. A k monitoru, s AOC sem se již dlouho nesetkal, ale po zkušenostech se staršími kusy bych se raději vybíral z osvědčených značek - LG, Samsung, BenQ, HP, atd.
Jinak ty paměti nech, s CL8 jsou lepší volbou než Kingstonky, navíc by měli být i levnější. MB je v pohodě, pokud chceš mít záložní GK. Na zdroji bych osobně přitlačil, přeci jen do Pc za 25k se sluší pořídit si lepší. WD Blue neber, změň ho jak radí kolega, cenově je to +- stejné. A k monitoru, s AOC sem se již dlouho nesetkal, ale po zkušenostech se staršími kusy bych se raději vybíral z osvědčených značek - LG, Samsung, BenQ, HP, atd.

To nebyl dotaz jestli Amd nebo Intel. Jen jsem zvážil pro a proti..a rozhodl jsem se pro AMD. Takže ještě změním Zdroj na Seasonic S12II-520 520W Bronze, HDD Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB, a monitor BenQ 24" LED G2420HDBL černý. Jěště k té MB. Ta s GK bude asi zbytečná..poradíte nějakou bez GK vhodnější k taktování za podobnou cenu?
Díky
Díky
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vezmi GA-870A-UD3.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3166
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14