Zosilovač k pc
Zosilovač k pc
Dobrý deň. Jeden môj známi by si chcel pripojiť k jeho nootebooku zosilovač na to subofer a reproduktory no bojí sa že či mu to niečo neodpáli. Poprosil by som vás o radu či sa to dá spraviť a ak áno prosím o radu. Ďakujem
ASUS X75VB-TY027H - Win 8 64-bit, CPU Intel Core I5 2x 2,6 GH - TB 3,2GH, NVIDIA GeForce GT 740M , Intel HD Graphics 4000, 6 GB Memory
-
- Pohlaví:
Re: Zosilovač k pc
Samozřejmě že to jde a nic se neodpálí. Může koupit klasiké bedny k CP se subvooferem anebo použít zesilovač. Tady bude potřebovat jen redukci s konektorem do PC a konektorem do zesilovače, záleží na tom, jaký má zesilovač vstupní konektor.
On už zosilovač má ale je z auta 350 wat.
ASUS X75VB-TY027H - Win 8 64-bit, CPU Intel Core I5 2x 2,6 GH - TB 3,2GH, NVIDIA GeForce GT 740M , Intel HD Graphics 4000, 6 GB Memory
-
- Pohlaví:
Tak tam to připojení bude asi složitější, navíc pro ten zesik bude potřebovat napájení, čím to chce napájet? Co je to za zesik?
Jeho zosik je HPB 602 by monacor 350 W a chce to napojiť cez prípojku na slúchadlá na jeho booku.
-
- Pohlaví:
Jasně, ale ten zesik musí napájet nějakým zdrojem - jaký chce použít ?
Píše mi že adapter na 12 voltov do 220.
-
- Pohlaví:
jj to je OK. Ještě bude potřebovat kabel s takovými to anebo podobnými konektory - http://rca-konektor.navajo.cz/
svs to som ja co to potrebujem a kde sa to da splasit
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help.
Já nevím co potřebuješ. Tam jse hlavně o ten kabel resp. konektor do zesilovače.
Já nevím co potřebuješ. Tam jse hlavně o ten kabel resp. konektor do zesilovače.
Tedy 230V/12V= , tady ale kdejaký zdroj nestačí, ten zesik má poměrně velký odběr.Píše mi že adapter na 12 voltov do 220
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”