Mafia II a Váš stroj - jak si vedete ?
Re: Mafia II a Váš stroj - jak si vedete ?
Se stejným nastavením jako máš ty mám 34,8.
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je zajímavé... Ani tak to není žádný extrém.Bych čekal s takovou sestavou aspoň 50 FPS...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Proč? 280GTX už dneska není žádné terno a ta 8800GTS tam nijak nepomůže když není zaplý PhysX. Taky už to bude pomalu tři roky starý počítač, je už skoro čas pro něj na odchod do důchodu :)
EDIT: jinak schválně dej si PhysX na max kolik budeš mít ty :)
EDIT: jinak schválně dej si PhysX na max kolik budeš mít ty :)

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já nemám Nvidii mám Ati physX asi nezapnu 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Ale zapneš... Pojede ti to pomocí CPU :) Akorád na tom AthlonuX2 to asi nebude rychlostí blesku :)

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jo dal jsem všechno na max a všechno jsme zapnul a měl jsem pocit, že ten pc musí vybouchnout
Průměr mám 6 FPS,takže před tvýma 28 FPS hluboce smekám 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak toto jsou mé výsledky. Ale trvalo to. Neustále se mi ukazovalo, že výkon není optimální a průměrné FPS 34 - 35. To mě štvalo. A tak jsem dělal vše možné a nakonec po těchto krocích:
Vypnutí podtaktovávání CPU
Vypnutí Nortna při celoobrázkovém režimu (zapnutí inside)
Zrušení změny pozadí plochy po určitém čase. Pouze jedna plocha.
jsem dosáhl výsledků se kterýma jsem již spokojen. Ovladače mám naisntalované původní 10.2 a nic není nataktované. Zítra zjistím jaké to bude s Physx a hlavně, která ze třech změn byla ta, která zlepšila výsledky.
Výsledky 2 jsou pořízeny hned při druhém benchmarku při stejném nastavení a zase o chlup lepší. To je taky zajimavé, by to mělo být stejné, ne?
EDIT: Výsledky jsou s nastavením, které jsem uvedl, ovšem POZOR, s vypnutým Antialiasingem. Došlo k chybě nastavení se změní až při spuštění benchmarku.
Zajimavé: http://www.svethardware.cz/art_doc-2EF4 ... 875A5.html
Vypnutí podtaktovávání CPU
Vypnutí Nortna při celoobrázkovém režimu (zapnutí inside)
Zrušení změny pozadí plochy po určitém čase. Pouze jedna plocha.
jsem dosáhl výsledků se kterýma jsem již spokojen. Ovladače mám naisntalované původní 10.2 a nic není nataktované. Zítra zjistím jaké to bude s Physx a hlavně, která ze třech změn byla ta, která zlepšila výsledky.
Výsledky 2 jsou pořízeny hned při druhém benchmarku při stejném nastavení a zase o chlup lepší. To je taky zajimavé, by to mělo být stejné, ne?
EDIT: Výsledky jsou s nastavením, které jsem uvedl, ovšem POZOR, s vypnutým Antialiasingem. Došlo k chybě nastavení se změní až při spuštění benchmarku.
Zajimavé: http://www.svethardware.cz/art_doc-2EF4 ... 875A5.html
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 07 zář 2010 18:52, celkem upraveno 1 x.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak po výměně grafiky to stále ještě není ono.Mám sice vše na vysoké,ale musel jsem vypnout vyhlazování,jinak to bylo tak kolem 25FPS.Ještě zkusím vyměnit procesor za QuadCore 8300 a pak sem zase hodím scren.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já už si příjdu jako:
a) spammer (neustálé vlkádání linků do různých témat)
b) uživatel jehož příspěvky nikdo nečte
TADY !!! http://www.svethardware.cz/art_doc-2EF4 ... 875A5.html TADY !!!
Podle infa z výše uvedeného odkazu se Marfy přes 30FPS nedostaneš
, a vyplatí se investice (chápu, že jej zřejmě nebudeš kupovat) do jiného procesoru kvůli 5FPS? Nevyplatí. Ale čekám, třeba překvapíš.
a) spammer (neustálé vlkádání linků do různých témat)
b) uživatel jehož příspěvky nikdo nečte
TADY !!! http://www.svethardware.cz/art_doc-2EF4 ... 875A5.html TADY !!!
Podle infa z výše uvedeného odkazu se Marfy přes 30FPS nedostaneš

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hele kde to zjistim tuhle tabulku?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jakou tabulku? Ten screen ze hry? No uděláš benchmark "Test výkonu" je to v menu a po zobrazení výsledků stiskneš screen
A jestli se budeš vztekat, že z tebe dělám ... tak se přiště lépe vyjádři, přesněji

A jestli se budeš vztekat, že z tebe dělám ... tak se přiště lépe vyjádři, přesněji