chtěl bych se zeptat co bych měl do svého pc zakoupit abych zvedl fps ve hrách.. resp. co by bylo nejvíc třeba sice je to peklo ale tak snad se něco bude dát dělat..
AMD Athlon 64 3200+ 2.ghz
1gm ram
Nvidia GeForce 8600gt
co bych měl ještě poslat netuším tohle mi přijde jako základ..
Zrychlení
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zrychlení
Které hry máš na mysli? Co máš za OS?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
1gb ram je urcite malo dokup jeste 2GB aspon a fps dela grafika takze koupit silnejsi grafiku..
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vítej na Pc-Helpu!
Dodej co máš za desku. Co přesně je 'zvednout FPS', v jakých titulech a o kolik, popř. jak jedou teď? A v neposlední řadě taky kolik by si do toho upgradu mohl vrazit..
Dodej co máš za desku. Co přesně je 'zvednout FPS', v jakých titulech a o kolik, popř. jak jedou teď? A v neposlední řadě taky kolik by si do toho upgradu mohl vrazit..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
základní deska
Název základní desky MSI K9AGM3 (MS-7367)
myslím hry typu cod2,cod4,cs:source a celkově source engine.
nyní mi běhaj cca 80 fps což neni nic extra.. při více postavách najednou nebo bouchnutí nebo něco klesání..
Název základní desky MSI K9AGM3 (MS-7367)
myslím hry typu cod2,cod4,cs:source a celkově source engine.
nyní mi běhaj cca 80 fps což neni nic extra.. při více postavách najednou nebo bouchnutí nebo něco klesání..
Jestliže máš Windows XP (myslím) tak zkus najet do -> ovládací panely -> systém -> upřesnit -> výkon -> a tam si odškrtni výkon tím se ti sice zhnusí vzhled os ale zato například mě to zvýšilo FPS v GTA IV
GTA IV - Otestujte vaší plechovku
díky snad to trochu pomůže