Samovolna zmena rozliseni monitoru.
Re: Samovolna zmena rozliseni monitoru.
To zatrzitko neni zaskrtnute a zaskrtnout ani nejde..

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nainstaluj ovladače monitoru, systém jej nerozeznal. Tím se vysvětlují problémy s rozlišením.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
To me taky napadlo, ale nenasel jsem k nemu zadne ovladace. Na strankach Asusu k tomuhle typu nic neni.
A kdyz tri roky fungoval bez nich..
A kdyz tri roky fungoval bez nich..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus poradce při potížích, možná, že zjistíš nějaký konflikt s dalším zařízením v PC. Neměnil jsi nějakou součást PC před objevení se této chyby?
Edit:Ještě mne napadlo ověřit si, zda je problém v monitoru či v GK. Zkus monitor u jiného PC, máš-li tu možnost.
Edit:Ještě mne napadlo ověřit si, zda je problém v monitoru či v GK. Zkus monitor u jiného PC, máš-li tu možnost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ovladače k monitoru většinou nejsou potřeba, systém si ho zpravidla identifikuje sám. Zkus ho odebrat a restartovat PC.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
V zalozce poradce pri potizich je jen seda, neklikatelna volba Zmenit nastaveni.
Nemenil jsem vubec nic. Ani software ani hardware. Nedelal jsem s PC nic neobvykleho, proste jsem ho vecer vypnul a rano to bylo takhle..
Monitor nemam moznost vyzkouset u jineho PC.
Zitra to zkusim s tim odebranim.
Nemenil jsem vubec nic. Ani software ani hardware. Nedelal jsem s PC nic neobvykleho, proste jsem ho vecer vypnul a rano to bylo takhle..
Monitor nemam moznost vyzkouset u jineho PC.
Zitra to zkusim s tim odebranim.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš odstranit zaškrtnutí automatického nastavení a pak můžeš kliknout na manuální. Neměň nic, jen mrkni zda není uveden nějaký konflikt s jiným zařízením.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zkousel jsem to odebrani, ale neudelalo to vubec nic.
Dnes rano nabehlo v rozliseni 1280x960, ale po nekolika vterinach se obrazovka prepla na spravny rozliseni. Samozrejme jsem s tim poslednich par dnu nedelal nic. Jen pred timto byl pocitac vypnuty delsi dobou nez obvykle.
A uz to nepise "Obecny monitor nepodporujici technologii PnP", ale "Obecny monitor PnP".
Dnes rano nabehlo v rozliseni 1280x960, ale po nekolika vterinach se obrazovka prepla na spravny rozliseni. Samozrejme jsem s tim poslednich par dnu nedelal nic. Jen pred timto byl pocitac vypnuty delsi dobou nez obvykle.
A uz to nepise "Obecny monitor nepodporujici technologii PnP", ale "Obecny monitor PnP".
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je právě kámen úrazu, teď ještě zjistit jestli za problémy stojí monitor nebo GK
Zdravim,
resim momentane uplne stejny problem. Po ruznych forech jsou jeste dalsi rady, bohuzel zadna z nich mi nepomohla. Sice se mi to parkrat podarilo nejak haluzacky rozjet na spravne rozliseni, nicmene druhy den je problem vzdy zpet. Zajima me proto, jak to vlastne nakonec dopadlo?
resim momentane uplne stejny problem. Po ruznych forech jsou jeste dalsi rady, bohuzel zadna z nich mi nepomohla. Sice se mi to parkrat podarilo nejak haluzacky rozjet na spravne rozliseni, nicmene druhy den je problem vzdy zpet. Zajima me proto, jak to vlastne nakonec dopadlo?
Reinstal Grafického ovladače
To jsem dělal za poslední 4 dny asi 50x. Jednou se mi správné rozlišení rojelo samo po odinstalování driveru, jednou mi pomohlo, když jsem dal v rozlišení zobrazení "ROZPOZNAT", ale pokaždé to vyšlo jen 1x. Kromě rozlišení PC funguje normálně. Žádné chyby mi neskáčou, nic. Správné rozlišení 1680x1050, které jsem doteď používal bohužel není v seznamu ani po odmáčknutí "skrytí režimu, které monitor nedokáže zobrazit".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9794
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
-
- 14
- 5764
-
od petr22
19 dub 2025 21:09
-
- 1
- 2219
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7874
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
- 17
- 7402
-
od Fargotroniac