Fallout 2 Vyřešeno
Fallout 2
nainstaloval sem si fallout 2 na win 7 a blbnou tam barvy ... neumim to moc popsat ... je to stara hra .. zkousel sem to poustet v rezimu 256 barev ... v rezimu win XP , win 98 , 2000 atd ale nic ... nevite nekdo co s tim ? rad bych si tuhle klasiku zahral :))
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fallout 2
Pročti si toto vlákno http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=7&t=960 Zkoušej,laď,atd..přijď s kladným výsledkem.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Máme výsledek?
nasel sem reseni pres ten patch jenze to by mne nejely savy a ja uz tam mam od vcera nahranych tak 5 hodin ... 
edit: toto sem zkousel ale nerozumim tomu monocolor ... co to je ?
me treba pomaha s barvama na win7 tahle ztrestenost:
pravym klikni na plochu a dej prizpusobit, v pozadi zmen na nejakou monocolored barvu (ja mam cernou), pak spust zase pravym na plochu rozliseni obrazovky. zabri vsechna okna krom toho rozliseni a pust fallout. funguje mi na 1 i 2 dil, neni to muj objev narazil sem na to na nejakych forech:)

edit: toto sem zkousel ale nerozumim tomu monocolor ... co to je ?
me treba pomaha s barvama na win7 tahle ztrestenost:
pravym klikni na plochu a dej prizpusobit, v pozadi zmen na nejakou monocolored barvu (ja mam cernou), pak spust zase pravym na plochu rozliseni obrazovky. zabri vsechna okna krom toho rozliseni a pust fallout. funguje mi na 1 i 2 dil, neni to muj objev narazil sem na to na nejakych forech:)
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fallout 2 Vyřešeno
Nečetl sem..jen sem prolítnul,abych se ujistil,zda dávám aspon trochu nějaké řešení...
Jestli chceš,zamkni tému.Pokud si myslíš,že se někdo najde s radou,nechej tak.
Jestli chceš,zamkni tému.Pokud si myslíš,že se někdo najde s radou,nechej tak.
tak sem na to dosel ... nastavil sem pozadi cernou barvu a uz to valí
thx