Zde je můj favorit: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0Y3H010WV8010RUZ010ZHE010H0L010Y2S010GU0010CPU0100BN010Z5L01
- operační systém přirozeně Win 7 64, z důvodu 6gb RAM (vlastní - nezapočítávat do sestavy)
- k dispozici mám dalších 1500mb úložného prostoru v podobě extérních HDD
- počítač by měl sloužit převážně na PC hry a na ne-příliš-náročné grafické programy typu CAD,Corel, Surfer
- sám tíhnu k nVidii a Intelu, ale konkurenci se rozhodně bránit nebudu

- nejsem si jistý taktovatelností procesoru z odkazu (zamčený násobič, že?) pokud by byla mizerná, není třeba ten chladič

- váhám ohledně PC skříně - nenašel jsem však jinou cenově přijatelnou alternativu (do 2000kč), která by vyhovovala memé požadavku optimálního poměru hlučnost/chlazení
- bylo mi řečeno, že RAM lépe slouží pod procesorem i7 v triple modu, ale zkušenosti s tím nemám - prosím o rady i v tomto směru
- také by mne zajímalo, zda-li se podobná investice vyplatí v toto roční období a jestli by nebylo lepší počkat na novou sérii procesorů či grafických karet (slevy na předchozí produkty atp., na koupi nijak nespěchám)
- dál bych se chtěl zeptat - když už člověk dá 900 za montáž, aby se s tím nemusel otravovat sám, stojí za to trochu ''potrápit'' technika alfa-compu koupí nějakého levného chladiče na chipset či odhlučňovací folie? (viz. odkaz)
- v současné době mám pod stolem 2x 8800gt SLi, q6600 @ 2.7ghz
Předem děkuji za případné odpovědi.