Ahoj vsici, moc prosim o konzultaci:
Po pripojeni xterniho disku do Win7Ult32 se objevi USB not recognized, Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43).
Delaji to ruzne 2 disky, v ruznych portech, drive fungovaly bez potizi.
Zaboha na to nemuzu dojit....
Diky.
(Jen pro zajimavost, drive to delalo i pdacko, popr. najel WinMobile, ale pri synchro. vyhodil neznamou chybu. Jednoho dne to ovsem znicehonic zacalo fungovat, stejne jako se znicehonic prestaly nacitat disky.)
USB not recognized - code 43
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: USB not recognized - code 43
Tady jsem něco našel: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&p=297151
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pozn.: tak uz to dela i pda..
Diky za odkaz, ale tyto "konvencni" rady bohuzel nezabiraji. Kabelem to neni. Zpravidla to dela na Win 7,aktualne nemam moznost zkusit na XP, ale minimalne ze zvedavosti vyzkousim, jak bude moznost. Naposled to bylo pripojene do Visty, kde bylo vse ok, a po opetovnem pripojeni na 7 to nefunguje.
To pdacko ted neresim - cert to vem, spis potrebuju rozjet ty disky, ale ocekavam ze je to jeden a ten samy problem (mimochodem reinstal WinMobile jsem zkousela uz driv, bez vysledku).
Zkousela jsem i opravit drivery pres spravce zarizeni, problem je ale v tom, ze skryta nebo aktulane nepripojena zarizeni by mela mit od osatnich sedou ikonu, coz se mi tu vubec nezobrazuje, proste vsecko je stejne. Tzn. ani se mi nedari driver popr. odebrat.
Fakt nevim co s tim, na h*vno je, ze na jednom z techto disku mam backup OS a dalsi dulezita data...
To pdacko ted neresim - cert to vem, spis potrebuju rozjet ty disky, ale ocekavam ze je to jeden a ten samy problem (mimochodem reinstal WinMobile jsem zkousela uz driv, bez vysledku).
Zkousela jsem i opravit drivery pres spravce zarizeni, problem je ale v tom, ze skryta nebo aktulane nepripojena zarizeni by mela mit od osatnich sedou ikonu, coz se mi tu vubec nezobrazuje, proste vsecko je stejne. Tzn. ani se mi nedari driver popr. odebrat.
Fakt nevim co s tim, na h*vno je, ze na jednom z techto disku mam backup OS a dalsi dulezita data...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3499
-
od pcmaker