Protože jsem milovník podobných her, tak jsem jí testnul a je to taková neumělá a nevěrná kopie ...
mimi: Podobná jen taková nahrážka existovala na ZX Spectrum >>>http://www.zxspectrum.net/ (1982: Galaxians) - musíš se přepnout do anglické klávesnice!
Ale nejlepší volba je naprosto věrná kopie, zcela autentická i se zvuky (aby ne, když je to původní kód her), a to na emulátoru: MAME 32 0.59B >>>Galaxian Part X:
MAME emulátor rozhodně doporučuji, emuluje "automaty". Podobných her na MAME existuje tísíce ...
A toto je další obdoba na MAME, tentokrát Galaxian Part 4 (tu co mám stáhlou já, mi nejde spustit, asi se ještě budu muset porozhlédnout po funkční kopii):
Nejvíc peněz (po 2 Kč) za automatovou hru jsem utratil za mou nejmilejší: Space Invaders, zde Space Invaders Part 2:
MAME (automatové) hry:
Pokud hledáte nějakou starou automatovou hru, jejíž název si nepamatujete, v následujících videích máte velkou možnost ji najít:
Mal som na mysli túto verziu(namco),ale teda vôbec neviem ako to mám spustiť.Treba tam nejaký emulátor ale poviem rovno že to neviem na XP-ečku vôbec spustiť.Poradte ako to mám spustiť(postup)....
Tak už jsem říkal, že emulátor: MAME (pouze command line příkazy), radši tedy verzi: MAME 32 (Win okenní aplikace), ale úplně nejlépe verzi: MAME XT (eXTended) (= vylepšená okenní aplikace). Aktuální verze je: 0.139 (a protože číslování je dle UNIXových pravidel, tak přeloženo do Win je verze: 1.39). Návodů na WWW je spousta, nebuď línej a dohledej si je. Pokud se ti nechce, tak jdi dělat něco jiného, nikdo tě za ručičku pořád vodit nebude ...
Mám doma (neotevřenou, nikdy nepoužitou) teplovodivou pastu, Arctic MX-4 2019 Edition teplovodivá pasta (4g). Koupeno 2.2.2023... Tedy skoro 2 roky stará pasta...
Chtěl bych to použít na CPU co budu stavět nový pc teďka... 5950X cpu... 2...
Poslední příspěvek
Jak píšou nade mnou, pokud lze dobře roztírat - bez hrudek, tak jí můžeš použít.
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...