Problém s komprimací v dvd Shrink.
Problém s komprimací v dvd Shrink.
Prosím o radu.Vygraboval jsem film na disk a shrink ho nechce zkomprimovat aby se vešel na dvd.Shrink je nastaven aby komprimoval na dvd-5.Nezkoprimuje ho ani pokud jsem film vygraboval dvd fab dekryptrem.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jakou ti Shrink vypíše zprávu? (chybu)
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2 pšonek
tak si nastal velikost komprimovaného souboru ručně ( pod 4 464 MB ) a uvidíme jak si s tím poradí
tak si nastal velikost komprimovaného souboru ručně ( pod 4 464 MB ) a uvidíme jak si s tím poradí
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
struktura dvd bývá všelijaká, někdy najdeš hlavní titul v bonusech apod. Od toho je ve shrinku funkce náhled, kde si před výběrem prohlídneš jednotlivé části.
Pokud má film 7,489MB a nedá se zkomprimovat, budeš ho muset rozdělit na 2 dvd ( nebo DL DVD )
celkem solidní návod najdeš zde
Pokud má film 7,489MB a nedá se zkomprimovat, budeš ho muset rozdělit na 2 dvd ( nebo DL DVD )
celkem solidní návod najdeš zde
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak vim nevim,ale me Shrink vzdycky v pohode automaticky upravil jakoukoliv velikost a ja uz si jen pak rucne doladil,co má mit jakou kvalitu,povyhazel zbytecny jazyky,titulky apod. Spis me tak napada,jestlis nestahnul nejakou pokravenou verzi?To pak muzes reinstalovat do aleluja.Ja mel problemy s AutoGK kdyz jsem daval filmy do avi Stahnul jsem si ho z netu,pac jsem prisel o data na kompu a kravlo mi tam nacitani souboru,ktery jsem potreboval zkomprimovat.Porad jsem to resil,az jsem nakonec nasel oldschool verzi tohohle programu na nejakym starym dvd,nainstaloval jsem ji a ejhle!!!bylo po problemu
takze byt tebou,zkusim se poohlidnout po jiny verzi,pripadne ti klidne poslu mailem tu,co mi slape v pohode.No problemo

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
briza píše:Tak vim nevim,ale me Shrink vzdycky v pohode automaticky upravil jakoukoliv velikost
už se mi několikrát stalo, že film měl skoro 8 GB a jen jednu zvukovou stopu ( veškerý bonusový materiál byl na druhém disku), takže nebylo co oříznout a Shrink ti pod 50% komprimaci nepůjde, takže to musíš rozdělit na 2 disky
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jsem se s tím také setkal asi u tří - čtyř filmů, ale pomohlo to projet dvakrát anebo třikrát Shrinkem - on si totiž nepamatuje, jaká je původní komprese filmu. Poprvé zkomprimovat na tolik, co dovolí. Potom vymazat z adresáře Documents And Settings - All user - Data aplikací - DVDShrink (píšu z práce, tak nevím, jestli ta adresa složky je přesná) všechny jeho záznamy z analýz. Shrink potom vezme tuto už zmenšenou verzi jako 100% a dovede ji ještě více zkomprimovat. Myslím, že jen u jednoho filmu tahle možnost nešla udělat. V tomto momentě se mi zase osvědčil DVDShrink verze 1.03 (stará jak Metuzalém), který takové předsudky neměl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5335
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06