Vše k Mafia 2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

JuryPospa
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vše k Mafia 2

Příspěvekod JuryPospa » 01 zář 2010 22:25

Lidi prosím čím to je že v 2. Kapitole mi ubývají životy ??? Děkuji předem..

Reklama
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 01 zář 2010 22:29

Nelegální hrou a nedomakaným crackem. To Ti musí stačit.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 02 zář 2010 13:05

jo ta mise je seklá asi od 2. mise(1. kapitola)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

uNs
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod uNs » 02 zář 2010 15:58

Tak jsem to dohrál :smile: Ten konec je mazanej fígl, bude trojka, lidi budou chtít znát konec ,....:)

Leech
nováček
Stav:

Příspěvekod Leech » 02 zář 2010 18:53

Oznámeno DLC !! ve kterém se ale stejne s největší pravděpodobností nedozvíme jak to dopadlo.Mafiagame.cz.

Neo....
nováček
Stav:

Příspěvekod Neo.... » 02 zář 2010 19:50

doufám, že tam bude pořádný MHD a jízda.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 02 zář 2010 22:24

Mafia II jde na dračku. V mnoha obchodech už je vyprodána
http://tn.nova.cz/magazin/hry/novinky/m ... odana.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 04 zář 2010 21:03

Právě jsem dohrál MAFIA 2 za 10 hodin 44 minut a to jsem to hrál dost volně :wink: ale abych se ke hře vyjádřil, řekl bych že dost věcí chybí, jak dlouho jsme čekali tak zas tolik jsem spokojený nebyl, nejvíce mě asi dostalo to s tím Tomem jak jsem ho vlastně zabil já, to jsme pak dokonce měl otevřenou pusu :lol: na druhou stranu mi to bylo líto, mám z toho nějakou depku, ten konec je taky takový "nic moc" sice nás nalákají na 3 díl , ale kdo ví kdy výjde. Někdo tady psal cca. 4 roky a to je zase před námi ještě několik dohrátí druhého dílu, trochu jsem měl zmatek v těch jménech a kdo s kým je,takže si to rád ještě párkrát zopakuji :lol:
Graficky mi příjde Mafie určitě hodně dobrá ! Už to jak je optimalizovaná a není tak náročná , jak je tady už hodněkrát srovnáno s GTA IV :wink: vadilo mi to co asi všem a to co by měl přinést Patch , třeba používání Taxi nebo MHD. Taky mi chybí větší volnost , nepoviné mise nebo něco takového, jako bylo v prvním díle. Tady doděláte misi a napíše vám to,"jeď se domu vyspat" a je tu další mise. V jedničce jste měli co dělat , stavit se tam nebo tam pro nepoviný úkol (ukrást někde auto , nebo podobně) , a proto je taky druhý díl podle mě o dost kratší než první. :crazy:
Takže né že by mě úplně Mafie zklamala , ale všichni jsme od ní určitě čekali více ! :wink:

EDIT:// aha tak tohle je to co myslel Leech , tak na to se moc těším , akorád nechápu jak to zapadne do téhle mafie , jestli je tam 30 misí tak je to možná delší než samotná Mafia 2 ne ? :D A jestli se to tam zase někde protne jako Mafia 2 s Mafia 1 u toho Tomiho tak nevím nevím, nebo jestli je to normální pokračování , ale stejně se nedozvíme jak "dvojka" dopadne tak mi to příjde děvné.

scarybiker
nováček
Stav:

Příspěvekod scarybiker » 04 zář 2010 23:41

Ahoj,

prosím o radu odborníku :-) Už nevím co dělat.. :-)

Nainstaloval jsem Mafii, ale v průběhu hry mi celá obrazovka spadne, problikne modrá s chybou a reset počítače.. nebo druhá varianta o maličko lepší, hodí to klasickou chybu a zavře se hra.. A další problém, nejde mi zvuk u některých dialogu :-(

W XP
AMD Athlon 64 X2 Dual, 6000+
3 GHz, 2 GB RAM
Geforce 8500

ovladač u grafické karty mám aktualizován i s knihovnou DirectX...

při instalaci mi to hodilo jedinou chybu, když hru ověřovalo steam tak mám ten dojem u druhého kroku to napsalo něco právě s knuhovnou .. (unable to find ....... )

Děkuju za odpovědi ..

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 05 zář 2010 09:04

scarybiker:Mohl sis založit vlastní téma.

Vše sis aktualizoval,šikulka.Já se jen zeptám,je to demo nebo koupená.To nepíšeš.
Ještě napiš tip zdroje.
Grafička je slabá pro hru..

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 05 zář 2010 14:39

Nevíte někdo kdy přesně výjde to DLC Mafia II Jimmy's Vendetta ? Četl jsem Září, ale den ?

EDIT: Tak už vím DLC Jimmy’s Vendetta DLC pro Mafii 2 výjde teď 7. Září , což je úterý ! :wink:

EDIT 2: jenom by mě zajímalo, jestli bude mít tenhle "datadisk" také český dabing ,protože jsem to ještě nikde nanašel a na všechy videích je to jen anglicky !?

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 05 zář 2010 14:55

Asi jsem poslední na zemi kdo to objevil,ale hned jak jsem to uviděl tak jsem měl velkou radost. Našel jsem totiž Mission Pack pro Mafia 1.Příběh neoficiálního Mafia: Mission Packu se odehrává mezi lety 1938-1940 a navazuje tam, kde končila poslední hratelná mise původní hry - v galerii, v níž Tom zabije Sama a začne utíkat před Donem Salierim.

Asi o tom tady všichni víte, ale třeba taky ne a je mojí poviností to jsem dát ! :lol:

http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=13112

Zpět na “Hry”