Digitální TV na PC

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

mike127
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Digitální TV na PC

Příspěvekod mike127 » 06 zář 2010 21:07

Zdravím, mám možná úplně blbej dotaz, ale přesto se zkusím zeptat - třeba někdo bude vědět.
•Doma máme internet, televizi a telefon od Moravianet.
•Internet a telefon je přes modem
•Televize (DVB-C) přes STB ve kterým je ta jejich karta
Potřeboval bych vědět jestli půjde TV nějak "rozdvojit do počítače abych mohl sledovat tv i tam.
Doma mám i MSI DIGIVOX mini II (v3.0) s dvb-t anténou Inspira. To bohužel chytne (když je dobrý počasí :lol: ) ČT 1,2,4,24 a nějaký rádia. Babička která bydlí o 300 metrů dál chytne na svoji televizu LG s dvb-t tunerem fakt hodně programů. Nevím proč já jen toto. Zkoušel jsem i zapni.tv ale díky rychlosti internetu to nestojí za nic. Sledovat televizi způsobem e....uo....a......zzzzzzzzzzzzzzzz se mi opravdu nechce. Pokud by jste někdo uměl pomoct budu moc rád. Díky

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Digitální TV na PC

Příspěvekod Speed_dead » 07 zář 2010 11:09

Já mám "rozdvojený" výstup ze setoboxu s HDD od UPC. Má tam dva scarty, takže není problém. Používám to na nahrávání obsahu HDD v setoboxu do PC. Ale zapomeň an to, že by si na TV sledoval něco jinýho než na PC. To zkrátka nejde.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Digitální TV na PC

Příspěvekod X » 07 zář 2010 11:48

DVB-T anténa ... to má být co? Žádná anténa není jen analog nebo digitál, to jsou jen obchodní žvásty. Prostě chytáš jen MUX1 (ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 + RÁDIA ČT). MUX2 obsahuje: Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Barrandov - MUX3: Z1, Public + rádio Proglas. Na tvém odkazu jsem viděl pokojové antény Inspira. Tak na pokojové antény v případě DVB-T zapomeň, pokud nebydlíš přímo pod vysílačem! Pořiď si externí anténu a dej jí opravdu ven!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”