Pomoc s výběrem herního PC Vyřešeno
Pomoc s výběrem herního PC Vyřešeno
Ahoj mám starý počítač a chtěl bych si koupit nějaký nový aby zvládal i dnešní hry. Tak bych chtěl poradit co bych měl vybírat. 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pomoc s výběrem herního PC
Základovou desku, procesor, paměti, hardisk, vypalovací mechaniku, grafickou kartu, skříň a zdroj.
Nezapomeň popř. na W7 (třeba OEM). Stav na AMD a ATI. Jaký máš cenový limit?
Nezapomeň popř. na W7 (třeba OEM). Stav na AMD a ATI. Jaký máš cenový limit?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Win 7 už mám a s cenou bych se chtěl vlézt :-) tak do 15000kč ale mohl by být i levnější
jen tak zběžne jsem se podíval na aukro: http://aukro.cz/item1217875178_lunecoga ... d5570.html
nebo něco takového jsou celkem levné http://aukro.cz/item1216247552_herni_pc ... aruka.html
nebo něco takového jsou celkem levné http://aukro.cz/item1216247552_herni_pc ... aruka.html
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Oba teda za herní opravdu označit nejde - grafiky jsou příšerné
Přesně za 15k i se sestavením: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... M1010Z9Q01
Přesně za 15k i se sestavením: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... M1010Z9Q01
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
a kdybych se zozhold pro levnější variantu?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak hold budeš muset někde ubrat. Rozhodně ale ne na zdroji a desce. Slabší grafika by byla řešením, ale to by pak postrádalo označení "herní PC"
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jako herní sestavu nemůžeš považovat PC za 9 tisíc korun. Sestava od Žbekyho vypadá velice slušně. Tu můžeš teprv označit jako herní, ale rozhodně ne ty rádoby herní sestavy z aukra, kde Ti napíšou KVALITNÍ 500W ZDROJ
To je hezký, ale o značce, proccentu účinnosti atd nemá člověk ani ponětí a to nemluvit o jejich "herních" grafikách, u kterých Ti zase napíšou tučným písmem 1024 GB PAMĚTI, ale ve skutečnosti jsou to grafiky vhodně tak na rok, dva, tři,... staré hry, ale vůbec už ne na dnešní a už vůbec ne na budoucí hry ( to nemluvím o přijatelném rozlišení ). Sestavu Tedy ber minimálně co Ti tu nabízí Žbeky. S tou si zahraješ i za pár let nejnovější pecky.

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Ještě mě tak nepadlo, že nemám úplně špatné PC, tak by možná stačilo koupit lepší grafiku, co bych měl uvést aby jste mi poradili jakou koupit :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš starý počítač, tak počítej ještě s investicí do zdroje. Stačí nám, když řekneš cenový limit, napíšeš zbytek sestavy a jaký máš pro grafiku slot na desce (AGP, PCIex)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A jak to můžu nejjednodušeji pozjištovat? 
Mám v PC CPU-Z majdu tam vše co potřebuješ vědět?

Mám v PC CPU-Z majdu tam vše co potřebuješ vědět?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2795
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:37