Nelze připojit jeden účet ICQ
Nelze připojit jeden účet ICQ
Prosím o radu. Já svůj účet ICQ připojím normálně, ale dcera se připojit nemůže. Zůstane jí to viset na "připojuji se". Jednou se připojovala v internetové kavárně a myslí si, že se neodhlásila. Může to způsobovat tento problém? 

BobRych
čau... nejsem taková kapacita jako mijaja, El diablo nebo Ltb apod.... ale pokusim napsat svuj nazor...
mě se to taky nekdy stavlo... a proto jsem za prvé nainstalovou novou ( jinou ) verzi.
a tim že se vaše dvera připojila nekdě jinde a neodhlásita se to tím nebude... leda kdyby uložila heslo a nick a její účet se zpouštěl po každem startu win... ( že je online pořád ) ale to pochybuju že by net kavarny neměly nějak zajištěny...
tak asi zkusit přeinstalovat icq.. a nebo zkuste ve vašem učtu najit jeji nick a podivat se jesti je on nebo off line a napsat ji a zkusit to... jinak nevim...
na 100% vam poradi nekdo lépe...
mě se to taky nekdy stavlo... a proto jsem za prvé nainstalovou novou ( jinou ) verzi.
a tim že se vaše dvera připojila nekdě jinde a neodhlásita se to tím nebude... leda kdyby uložila heslo a nick a její účet se zpouštěl po každem startu win... ( že je online pořád ) ale to pochybuju že by net kavarny neměly nějak zajištěny...
tak asi zkusit přeinstalovat icq.. a nebo zkuste ve vašem učtu najit jeji nick a podivat se jesti je on nebo off line a napsat ji a zkusit to... jinak nevim...
na 100% vam poradi nekdo lépe...
Účet ICQ nejde
Dík za odpověď. Již to dceři nejde druhý den.Zkusí si založit nový účet a potom uvidíme.Díky.
BobRych
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2412
-