Dobrý den,
Mám problém, koupil jsem si http://www.kancelarskepotreby.cz/spotre ... ozka-logo/ ale bohužel se mi roztrhla, a je tam asi 1 centimetrová díra, náplast se na to nechce přilepit, nevíte prosím, jak ošetřím tuto podložku? Děkuji za rady.
Gelová podložka pod myš (s gelovou bulkou na zápěstí) Vyřešeno
Re: Gelová podložka pod myš (s gelovou bulkou na zápěstí)
Ty praskaj hned. Zkus to třeba sešít režnou nití - spodni guma je pevna a latka to udrží
jinak samozřejmě nějaký spešl lepidla, který ale mnohdy několikanásobně změní cenu - tudíž nemá smysl.

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Používám ji, ale dosud se mi neroztrhla. Ani nevím o tom, že se něco samo o sobě roztrhne. Lepidla dnes sice koupíš na slepení všeho možného, ale lepit "flastr" na podložku pod myšku se zdá ...
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tuto podložku za pár korun nemá cenu opravovat, protože ta oprava vyjde dráž než nová. Existují provizorní opravy (viz. výše), ale nemají smysl, protože dlouho nevydrží
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gelová podložka pod myš (s gelovou bulkou na zápěstí) Vyřešeno
"režná" niť? Opravdu něco takového existuje? Díky za rady oboum...